Potpuno iskreno

Nikolina Pišek: Ima puno stvari koje nisam ispričala, koje znaju samo moji najbliži prijatelji

TV voditeljica progovorila je o brojnim novim počecima na koje je bila prisiljena krenuti u proteklih godinu dana.

Voditeljica Nikolina Pišek novo je zaštitno lice TV spektakla Masked Singer, obilježava to novi početak za nju na nekoliko razina. Taj joj je angažman, kaže, došao u pravom trenu, da se boji bilo što više poželjeti. "Sve se odvilo toliko dobro, i više nego što sam mogla sanjati u najluđim snovima. U trenutku kad mi se život urušio u potpunosti, ima puno stvari koje nikad nisam rekla ni ispričala, za koje znaju samo moji najbliži prijatelji... Dakle, u tom najvećem crnilu, beznađu, počele su mi se događati lijepe stvari i poslovne prilike koje nisam očekivala. Lijepe stvari su moguće i naprosto se bojim poželjeti nešto više od ovoga", kazala je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

image

Nikolina Pišek vodi emisiju "Masked Singer"

RTL

Voditeljica je progovorila i o bolnoj temi, gubitku supruga Vidoja Ristovića, uskoro će se navršiti godina dana od te velike tragedije. Nikolina je opisala kako se nosi s time. "S time se nikad ne nosite najbolje. Ne postoji gubitak s kojim se možete nositi dobro. Gubitak je gubitak. Moj dodatni problem je što nisam uspjela ni godinu dana poslije sve to skupa procesuirati. Još ima jutara kad se probudim i ne shvaćam što se dogodilo i koliko su se stvari promijenile. Možda je i dobro da mi se sve događa tolikom brzinom, da ne stignem misliti. S vremena na vrijeme se bojim da će se to što se mora procesuirati odjednom dogoditi. Naletjeti samo od sebe. Žrvanj koji mi se dogodio nije mi dao priliku da budem sama sa sobom i bavim se svojim emocijama. Da postavim stvari na svoje mjesto, nego ih nasilno guram na neka nova mjesta. Nastojim da nitko, pritom mislim na svoju djecu, najviše na najmlađu kći, ne primjećuje moju tugu", iskrena je bila Nikolina.

image

Maska Čudnovište i Nikolina

RTL

Voditeljica kaže da joj je u proteklih godinu dana bilo najteže - sve. Našla se na novom početku. "U trenutku kad se to dogodilo trebali smo se preseliti u novi životni prostor, sretni zbog budućnosti pred nama daleko od neke toksične sredine za koju ste sad vidjeli da je bila u Beogradu. Nažalost, nismo uspjeli. Upravo kad sam se veselila jednom ljepšem početku, dogodio se jedan drukčiji. Zaista sam sve morala početi ispočetka. To je jako teško. Smoći snage i snalaziti se u takvoj situaciji bez ikakve potpore dok javnost i mediji analiziraju svaki tvoj pokret, gestu, prošlost, sadašnjost, budućnost, imovinsko stanje... Svi su imali nešto reći, a nitko nije bio na mom mjestu. Taj pritisak javnosti je možda i najmanje težak. Bilo bi, naravno, lakše da ga nema i da se odvija u nekoj tišini. Realnost je puno teža od toga", kazala je Nikolina Pišek za Slobodnu. Način na koji se nosi sa svime jest da ide dan po dan i korak po korak.

01 - Modified: 2023-03-17 11:21:07 - Feat.: 0 - Title: Pišek o kamerama koje je postavio Miša Grof: ‘Bolje da ih postavi ispred škole da vidi unuku‘ 02 - Modified: 2023-03-01 19:00:00 - Feat.: 0 - Title: Nikolina Pišek o zlim komentarima: ‘Zašto si se zapustila? Kao kostur si, jedi...‘
01 - Modified: 2023-03-17 11:21:07 - Feat.: 0 - Title: Pišek o kamerama koje je postavio Miša Grof: ‘Bolje da ih postavi ispred škole da vidi unuku‘ 02 - Modified: 2023-03-01 19:00:00 - Feat.: 0 - Title: Nikolina Pišek o zlim komentarima: ‘Zašto si se zapustila? Kao kostur si, jedi...‘
Linker
19. ožujak 2023 11:15