POVRATAK U NORMALU

Pišek o kamerama koje je postavio Miša Grof: ‘Bolje da ih postavi ispred škole da vidi unuku‘

Popularna televizijska voditeljica koju gledamo u showu Masked Singer u RTL Direktu je rezimirala svoju najtežu godinu.

Prvu emisiju "Masked Singera", zabavnog glazbenog showa na RTL televiziji, čija je voditeljica, odradila je pod visokom temperaturom, otkrila je Nikolina Pišek u razgovoru s Mojmirom Pastorčić u emisiji RTL Direkt, čija je bila glavna gošća.

"Kad se upale kamere i show krene to je takva injekcija adrenalina da te ne boli više ništa. Možeš biti kljast, bez pola jezika, mozga što obično jesmo svi kad krene live, ali nekako stvari funkcioniraju. Iskreno ne znam kako, to je nešto što tek treba proučiti", rekla je Pišek na početku emisije, a kasnije je progovorila i o svojoj najtežoj godini nakon iznenadne smrti njenog supruga Vidoja Ristovića, s kojim je u braku bila devet godina i dobila kćer Unu Sofiju.

image

Nikolina Pišek je voditeljica Masked Singera

RTL

"Bila je to stvarno teška godina i još se trudim vratiti u normalu. Jednostavno to moram učiniti zbog obitelji, okoline, djeteta, najmlađe kćeri koja definitivno ovisi o meni, promatra me i upija moje emocije. Tako da zbog nje ne smijem biti loše", izjavila je Nikolina Pišek čija se situacija zakomplicirala zbog odnosa sa svekrom Mišom Grofom. Otac njezinog pokojnog supruga Nikolinu je optuživao da pokušava izvući novac od njega, te da ne posjećuje grob svog supruga, a postavio je čak nadzorne kamere na sinov grob kako bi dokazao da ga Nikolina ne posjećuje.

"Bilo bi mu bolje da ih ipak postavi ispred škole svoje unuke, možda da bude dobar djed, da je povremeno vidi. Makar pred školom, ako nikako drugačije", poručila mu je ona u emisiji.

Sve to je uzrokovalo medijsku hajku u Srbiji od koje se Nikolina Pišek nastoji zaštiti i sudskim tužbama. Cilj joj, kaže, nije financijska korist, nego nastavak života u miru.

image

Nikolina Pišek tvrdi da je podignula tužbe jer želi nastaviti sa životom u miru

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Bilo je jako ružno, ali nisam jedina. Svi znamo za Severinin slučaj koja isto proživljava neviđen medijski progon za njezine privatne situacije. To je nedostojanstven položaj za bilo koju osobu, pogotovo ženu koja je ujedno majka, a mora nastaviti raditi na sceni. Po mom mišljenju je to nevjerojatno teško iskustvo", rekla je.

image

MAsked singer je live emisija

RTL

A na pitanje voditeljice bi li situacija bila drukčija da je prihvatila ulogu "dobre udovice" Nikolina Pišek je odgovorila: "Možda, ali sumnjam da bi to bilo dovoljno u mom slučaju, jer su se ovdje baš tendenciozne struje formirale da se mene diskreditira od strane dotičnog. Da sam bila u crnom možda bi se dogodilo nešto slično tome, ali mislim da su taj progon, tihi progon i stigmatizacija udovica, prisutni jako dugo na cijelom Balkanu."

Linker
19. travanj 2024 17:35