Putovati se mora

Nikolina Pišek nakon Italije otputovala je u Atenu za koju je vežu najintimije uspomene

Poznata voditeljica prvo je proputovala Italiju, a sada je stigla u Grčku gdje joj ne smeta ni vrućina od vrtoglavih 43 stupnja Celzijusa.

Nakon što je većinu srpnja Nikolina Pišek provela u Italiji, umjesto da se vrati u Zagreb produžila je za Grčku za koju je vežu mnoge lijepe uspomene. U Italiji je proslavila diplomu svoje starije kćeri Hane Cigoj koja je diplomirala medicinu na Sveučilištu u Milanu, potom se uputila na odmor na jezero Como, moderno ljetovalište bogatih i slavnih uključivši Georgea i Amal Clooney. Potom je otišla u Rim, a gdje god je otputovala pratile su je nesnosne vrućine. Tako se i u Grčkoj odnosno Ateni, "prži" na ekstremnih 43 stupnja Celzijusa, no očito joj to ne smeta jer s osmijehom obilazi grad. Uz fotografije i nekoliko videa na Instagramu, napisala je - "Prevruća Atena na ‘ugodna‘ 43 stupnja.

Prošli puta posjetila sam je s obje kćeri, jednom pored mene i drugom koju sam još nosila pod srcem.

Nanovo sam proživjela tadašnje uspomene. Prošetala ulicom u kojoj se nalazi trgovina u kojoj sam Uni kupila njezine prve cipelice.Još ih čuvam.Nisu svi iz tih vremena više s nama. Ali ostale su nam uspomene. Njih mi nitko ne može oduzeti…I zato sad stvaram nove.‘‘

Voditeljica, uporna i tvrdoglava horoskopska ovnica, hrabro se bori s nedaćama koje joj je donio život i uživa u životu koliko god joj to prilike dopuste. Prioritet su joj njezine kćeri starija Hana i malena Una Sofia koja je izgubila tatu, Nikolininog supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo prošle godine u svibnju od posljedica srčanog udara, od kada su počeli i njezini problemi o kojima je više puta javno govorila.

Linker
23. travanj 2024 00:56