NOVI TV ANGAŽMAN

Nikolina Ristović priznaje što joj je najteže kod povratka na posao: ‘Kad bi to mogli izuzeti‘

Voditeljica zbog novog televizijskog angažmana živi na relaciji Zagreb-Beograd, no kaže kako je putovanje jedini dio tog iskustva u kojemu ne uživa. Ističe kako se osjeća kao da nikada ni nije otišla s malih ekrana.

Voditeljica Nikolina Ristović bila je gošća na modnoj reviji branda Duchess u sklopu dodjele nagrada Talijansko-hrvatske gospodarske komore u zagrebačkom hotelu Westin.

Nikolina ne propušta priliku da podrži brend svoje prijateljice Snježanu Schillinger te nam je otkrila kako je i ovoga puta pronašla nekoliko komada za sebe.

"Svake sezone je sve bolje i bolje, svečano je i ženstveno, super. Sviđa mi se Snježanina zaigranost i što ima toliko volje da se bavi modom", rekla je.

image

Nikolina na Duchess reviji

RONALD GORSIC CROPIX

Nikolina se sredinom listopada ponovno vratila u voditeljske vode, te trenutačno s još dvije kolegice vodi lifestyle emisiju "Donna show" na regionalnoj televiziji Una TV. Priznaje kako joj je povratak poslu olakšava teške trenutke s kojima se suočava otkako je u svibnju iznenada preminuo njezin suprug Vidoje Ristović.

"Posao je najlakši dio mog trenutnog života. Kad sam na poslu uživam i nemam nikakvih briga, sve ostalo je tako kako je. Posložit će se situacija kao i svima, to sam sigurna", kaže Nikolina, koja zbog posla ponovno živi na relaciji Zagreb-Beograd.

"Sam put je naporan, sve drugo nije. Kada bi mogli izuzeti tu stavku bilo bi savršeno. Sviđa mi se, super je energija, super su kolege i super je koncept teme koje obrađujemo. Kao da nisam ni u jednom trenutku prestala raditi, osjećam se kao ribica u malom sigurnom okruglom akvariju. Ne gubim se i stvarno mi je dobro. Kad bi to moglo potrajati što duže, bilo bi savršeno", ispričala je voditeljica i otkrila nam kako izgleda njezin radni dan.

image

U listopadu se vratila na posao

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Snimanja su u Beogradu, imamo spektakularan studio u centru grada s prekrasnim pogledom. Svaki radni dan je drugačiji, kad su snimanja uđem u studio u osam i izađem oko tri, četiri popodne kad završimo sve što smo tog dana namjeravali. Svaki dan se čujemo preko Zooma, sastančimo, dogovaramo se, raspravljamo o temama i gostima, tako da aktivno sudjelujem u stvaranju emisije svaki dan. To je proces koji je zapravo dosta zahtjevan", objasnila je.

Posljednjih se mjeseci Nikolina našla na meti brojnih kritičara, onih na društvenim mrežama, ali i onih u njezinoj vlastitoj obitelj. Zanimalo nas je kako se nosi sa zlobnim komentarima i uspijeva li ih ignorirati.

"Ja ne ignoriram takve stvari jer bi to bilo neodgovorno s moje strane. To su stvari koje se prepuštaju institucijama i koje one moraju rješavati. Iskoristit ću frazu koju smo često čuli od naših vladajućih i zaista je istinita - neka institucije rade svoj posao. I to je to", zaključila je.

Linker
19. travanj 2024 21:56