Tužna obljetnica

Nina Badrić objavila je emotivnu posvetu ocu: ‘Sa mnom zauvijek‘

Nakon odlaska najmilijh uvijek ostaje ljubav, uspomene na neprocjeljive trenutke i osjećaj da su uvijek s nama jer iz čuvamo u srcu.

Zagrebačka pjevačica Nina Badrić prisjetila se tužne obljetnice, dana kada je zauvijek izgubila svog tatu, Simu. Njemu u spomen, objavila je dirljivu fotografiju uz riječi: "U svakom danu u svakom trenu uvijek si sa mnom zauvijek."

Otkako je na današnji dan 2014. zauvijek zaspao, zbog posljedica srčanog udara, ima uspomene, predmete koji ju podsjećaju na tatu.

"Bio je najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala. To je bio moj tata, moja najveća podrška u svemu. Bio je sama dobrota, čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da šutimo, prošetamo parkom ili da mi bane ujutro u stan, skuha kavu i čeka da se probudim...", ispričala je nakon privremenog povlačenja sa scene zbog bolnog gubitka. Da je s njom uvijek, otkriva objava posvećena ocu na dan kad ga je izgubila. Nakon odlaska najmilijih uvijek ostaje ljubav, uspomene na neprocjenljive trenutke i osjećaj da su uvijek s nama jer iz čuvamo u srcu.

Linker
23. ožujak 2024 15:17