DAVOR PONGRACIC/ CROPIX
Koji susret!

Nina Badrić pohvalila se fotografijom s američkim glumcem Markom Harmonom

Srela ga je tijekom proputovanja Italijom, a poznat je po akcijskoj seriji koja u Hrvatskoj ima mnogo fanova u kojoj glumi šutljivog agenta Gibbsa čija su pravila o životu postala urbani mit.

Srela ga je tijekom proputovanja Italijom, a poznat je po akcijskoj seriji koja u Hrvatskoj ima mnogo fanova u kojoj glumi šutljivog agenta Gibbsa čija su pravila o životu postala urbani mit.

Obožavatelji akcijske serije "NCIS" dali bi sve na svijetu da su, poput pjevačice Nine Badrić, dobili priliku upoznati američkog glumca Marka Harmona. Sreli su se u Ostuniju, talijanskom gradu u regiji Apulija: naša glazbena diva naletjela je na njega u restoranu.

"Kad nabasam na specijalnog agenta NCIS-a, pa mu udijelim par savjeta", napisala je pjevačica u objavi na Instagramu kojom je popratila fotografiju sa zvijezdom serije. Radi se o agentima američke mornarice koji rješavaju zapetljane kriminalističke slučajeve predvođeni na prvi pogled strogim, no u duši mekim šefom Leroyjem Jethrom Gibbsom.

Glumac nije mogao odoljeti šarmu naše Nine i zajedničkom fotografiranju. Nije otkrila što "Gibbs" radi u poznatom talijanskom ljetovalištu, da li je na odmoru ili na snimanju, no kako god bilo, fanovi serije zahvalni su joj na neočekivanom daru. Zasuli su je pohvalama i divljenjem jer je upoznala zvijezdu serije koja je popularnost uvelike stekla zahvaljujući Harmonovom portretiranju šutljivog agenta, koji za svaku situaciju na terenu i u životu, ima posebno pravilo. Zanimljiv je i po tome što ono malo slobodnog vremena koristi kako bi u svom podrumu vlastoručno izradio prave, drvene brodice.

Diskretnim detaljem Nina je otkrila da i ona gleda "NCIS" s Gibbsom jer zna da u gotovo svakoj epizodi podsjeti kolege agente na jedno od svojih slavnih pravila... No ovaj put, Nina je "Gibssu" dala savjet, ali nije otkrila koji.

Linker
27. travanj 2024 21:05