CROPIX
Uživancija

Nives Ivanišević opustila se na sofi, zagrlila neobičnog prijatelja i poručila: 'Sreća je stanje uma'

Radijska voditeljica i supruga bivšeg tenisača uživa u majčinstvu, što je vidljivo i iz njezinih objava na društvenim mrežama.

Zgodna mama Nives Ivanišević predahnula je uz vjernog prijatelja, ugodno smješteni na kauč, ona u dizajnerskom kompletu, on u prepoznatljivim crvenim hlačama i poručila: "Sreća je stanje uma, ovisi o načinu na koji gledate stvari". Citirala je genijalnog Walta Disneya, tvorca lika Mickey Mousea, čijeg je plišanca Nives zagrlila.

Radijska voditeljica i supruga umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića uživa u svakom danu majčinstva, brojne pratitelje ponekad razveseli objavama njihova sinčića Olivera. Tako je i sada u storyjima pokazala da njihov sinčić od godinu i pol, umjesto loptice 'naganja' kamenčiće kada ničeg drugog nema pri ruci.

Nedavno je sudjelovala i u prvoj online modnoj reviji, kao modna pista poslužio je njihov dnevni boravak, a nakon cijelog iskustva nazdravila je u kuhinji.

Otkako su zajedno Nives i Goran ogromna su podrška jedno drugome u svemu što rade, tako su zajedno i primili vijest da će Goran morati još pričekati da postane prvim Hrvatom koji je uvršten u Međunarodnu tenisku kuću slavnih budući da je svečanost prijema, koja se trebala održati 18. srpnja u SAD-u, otkazana zbog koronavirusa.

Iz uprave Međunarodne teniske kuće slavnih stigla je obavijest da se ceremonija odgađa za godinu dana. Nives Ivanišević jako se veselila tom danu da s Goranom i Oliverom putuje na svečanu ceremoniju u Ameriku.

"Mogu reći da ne mogu dočekati taj dan. Samo sam sad u drami kakvu ću haljinu odabrati za tu važnu prigodu, a morat ćemo i odijelce nabaviti za Olivera", rekla je za Gloriju prije nego su saznali da se ceremonija odgađa.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 10:31