Ima svoj tip

‘Njegova‘ sedma anđelica: Harry Styles ima novu djevojku?

Nakon što su ga povezivali s manekenkom i aktivisticom Emily Ratajkowski, čini se da je Harry Styles ljubav ipak pronašao u drugoj ženi.

Mega zvijezda Harry Styles trenutno nastupa u sklopu svoje turneje po europskim gradovima, a za to vrijeme, mediji su se raspisali o njegovom ljubavnom životu. Izgleda da njegova veza s Emily Ratajkowski nije bila toliko ozbiljna, jer pop-zvijezdu sada povezuju s anđelicom Victoria‘s Secreta - Candice Swanepoel, jednom od najuspješnijih manekenki današnjice.

Oni su se upoznali još 2017. godine, no tek sada se između njih razvija nešto više od samo prijateljstva. Strani mediji za sada nagađaju da je par zaista u vezi, a po izjavama izvora bliskog Harryju, sada se bolje upoznaju, dok se Harry udvara slavnoj manekenki.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

"Harry je jedna od najvećih superzvijezda na svijetu pa nije neobično da izlazi sa supermodelima. Ima svoju povijest s manekenkama Victoria‘s Secreta, već je izlazio sa šest modela koji su hodali po toj pisti", izjavio je izvor za britanske medije, koji navode sve djevojke s kojima je Harry do sada imao barem kratku vezu. Kendall Jenner, Cara Delevigne, Nadine Leopold, Sara Sampaio, Georgia Fowler i Camille Rowe nalaze se na popisu, a Swanepoel je sedma.

image
DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Candice Swanepoel iza sebe ima brak s modelom Hermannom Nicolijem, u kojem su dobili dvoje djece, sinove Anacu (6) i Ariela (4). Razišli su se 2018. godine, a nakon toga, manekenku su nedavno povezivali s Kanyeom Westom, što nikada nije bilo potvrđeno. Manekenka je s reperom surađivala na njegovoj liniji odjeće za brend Yeezy. Inače, Candice ima i svoj uspješan brend kupaćih kostima Tropic of C‘s i prema Forbesu, osmi je najplaćeniji model na svijetu.

Styles iza sebe ima vezu s glumicom Olivijom Wilde, koja je završila dramatično, a njegov navodni odnos s Ratajkowski poljuljao je i prijateljstvo između Wilde i Emil. Ni Swanepoel ni Styles za sada nisu komentirali navode o njihovoj vezi.

Linker
19. travanj 2024 02:46