DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK
Tajnoviti par

Njemu i psiću pridružila se beba: Slavni glumac prvi puta viđen u šetnji s prvim djetetom

Engleski glumac poznat po ulozi Lokija iz Marvelovih filmova privatni život drži dalje od očiju javnosti, no kamere su ga uhvatile u šetnji Londonom.

Engleski glumac poznat po ulozi Lokija iz Marvelovih filmova privatni život drži dalje od očiju javnosti, no kamere su ga uhvatile u šetnji Londonom.

Glumci Tom Hiddleston i Zawe Ashton jedan su od onih tajnovitih slavnih parova. U listopadu 2022. godine u tajnosti su postali roditelji prvog djeteta, što je tek kasnije potvrdio izvor za US Weekley.

"Tom i Zawe jedva su čekali biti roditelji i ispunjeni su radošću. Ne spavaju puno, ali su oduševljeni", rekao je izvor tada kratko za američke medije. Par za sada nije otkrio ime niti spol djeteta, a glumac je prvi puta snimljen u šetnji s bebom. U sportskom izdanju, i sa slušalicama u ušima, glumac je opušteno izašao u šetnju, a pridružio im se i njihov čupavi ljubimac.

image

U šetnji Londonom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par je cijelo vrijeme dobro čuvao i vijest o zarukama, a novosti su se otkrile slučajno, kada se Ashton na dodjeli BAFTA nagrada u ožujku prošle godine pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci. Par je u vezi od 2019. godine, tada su se upoznali i zaljubili na predstavi "Izdaja", u kojoj su oboje glumili. Svoju vezu službeno su potvrdili tek u rujnu 2021., a iste godine uselili su u zajednički stan u New Yorku.

image

Par na dodjeli BAFTA nagrada 2022. godine

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 12:20