ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
STRATEGIJA ZAVOĐENJA

Nova veza slavnog glumca: Nakon što mu je bivša slomila srce, sada ljubi 16 godina mlađu kolegicu

Engleski glumac Matt Smith proslavio se ulogama u serijalima "Doctor Who", "Kruna" i "Zmajeva kuća", a pet godina bio je u vezi s kolegicom Lily James.

Engleski glumac Matt Smith proslavio se ulogama u serijalima "Doctor Who", "Kruna" i "Zmajeva kuća", a pet godina bio je u vezi s kolegicom Lily James.

Engleski glumac Matt Smith proslavio se ulogom princa Philipa, supruga pokojne britanske kraljice Elizabete II. u seriji "Kruna", nakon toga upoznali smo ga kao princa Daemona Targaryena u HBO-ovoj perjanici "Zmajeva kuća zmaja", a sad smo otkrili i kakva je njegova strategija zavođenja.

Otkako mu je kolegica Lily James, s kojom je bio u vezi pet godina, slomila srce jer se na snimanju zaljubila u kolegu Dominica Westa (što je njegova supruga saznala iz medija), 40-godišnji glumac koji je karijeru započeo ulogom u serijalu "Doctora Who", nije viđen ovako sretan. Na jedan od prvih dejtova u londonski pub početkom srpnja s 16 godina mlađom kolegicom, 24-godišnjom Emmom Laird, poveo je i svog psa, a mlađahna kolegica umirala je od smijeha na svaku njegovu riječi i zaljubljeno pratila svaki njegov pokret.

image

Glumac je na spoj poveo i psa

NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Željela se sprijateljiti i s glumčevim ljubimcem, ali za to su bile potrebne poslastice, koje je Matt Smith zaboravio ponijeti sa sobom na spoj. Njihova noć bila je duga, a nakon nekoliko pića u pubu, odlučili su nastaviti zajednički provod do jutra. Kakav je njihov ljubavni horoskop i hoće li njihova veza preživjeti, tek ćemo vidjeti, ali čim se par toliko smije zajedno, kažu znalci, postoje svi preduvjeti za dugu i stabilnu vezu.

image
NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Emma Laird se uz glumačku karijeru bavi i modelingom, a trenutačno igra važnu ulogu u serijalu "The Crowded Room" koji se prikazuje na kanalu Apple+. Početkom godine spekuliralo se da je na snimanju filma "The Brutalist" u Mađarskoj njezino srce osvojio Joe Alwyn, bivši dečko Taylor Swift, ali to su očito bila samo naklapanja.

image

Pao je i poljubac: Matt Smith i Emma Laird

NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Matt Smith, pak, glumi se posvetio nakon što je zbog teške ozljede kralježnice morao odustati od snova o profesionalnoj karijeri nogometaša, a koliko je bio dobar na zelenom travnjaku govori podatak da je bio kapetan juniorske momčadi Leicester Cityja. Časopis za muškarce GQ uvrstio ga je 2015. na popis pedeset najbolje odjevenih frajera u Velikoj Britaniji, a uz snimanje filmova i televizijskih serijala redovito igra i u kazalištu.

Linker
28. travanj 2024 00:04