PROFIMEDIA
Drama na Instagramu

Nova zavada? Selena Gomez prestala ‘pratiti‘ Zayna Malika i sestre Hadid, ‘pala je‘ i Dua Lipa

Posljednje Selenine instagramske objave odnose se na novitete njezine kozmetičke kuće Rare Beauty i na boravak u Parizu u kojem je snimala film "Emilia Perez", a o novom potezu nije se očitovala. Čekaju se reakcije "odbačenih".

Posljednje Selenine instagramske objave odnose se na novitete njezine kozmetičke kuće Rare Beauty i na boravak u Parizu u kojem je snimala film "Emilia Perez", a o novom potezu nije se očitovala. Čekaju se reakcije "odbačenih".

Instagramske drame kao da se lijepe na Selenu Gomez. Krenule su, naime, nove priče o zavadama među celebrityjima nakon što su fanovi tijekom vikenda primijetili da je poznata pjevačica i glumica, koju na Instagramu prati gotovo pola milijarde ljudi, prestala na toj društvenoj mreži pratiti nekoliko poznatih osoba. Sa svog je popisa uklonila pjevača Zayna Malika, sestre manekenke Gigi i Bellu Hadid te pjevačicu Duu Lipu.

Još nije poznato što je potaknulo taj dramatičan potez. Ranije ove godine šuškalo se da 30-godišnja Selena i njezin vršnjak Malik, nekadašnji član benda One Direction, izlaze. Navodno su izašli više puta tijekom proljeća, a netko ih je, opet navodno, u ožujku vidio i kako se ljube tijekom noćnog izlaska u New Yorku, no ona je nedavno izjavila da je slobodna. Malik i dvije godine mlađa Gigi Hadid ranije su bili u vezi u kojoj im se rodila sada dvogodišnja kći Khai, pa je to možda razlog za Selenin potez na društvenoj mreži, no to bi bilo neobično, budući da joj je ta činjenica poznata već dugo.

Kako bilo, glumica iz zabavne serije "Samo ubojstva u zgradi", često je sudionica javnih svađa, u stvarnom i u internetskom životu. Page Six je podsjetio na prekid prijateljstva s dotad najboljom prijateljicom, glumicom Franciom Raisom, koja nije žalila Seleni donirati bubreg za transplantaciju, budući da su Selenini bubrezi otkazali zbog lupusa, neizlječive autoimune bolesti. No, nakon toga je Selena navodno nastavila piti alkohol, što je bio uzrok raskida.

Poznat je i „slučaj” s modelom Hailey Bieber, suprugom glazbenika Justina Biebera s kojim je Selena prije bila u dugogodišnjoj vezi. Hailey se, procijenili su pratitelji, u objavama narugala Seleni, nakon čega se njena sljedba okrenula protiv manekenke. Bilo je tu i prijetnji smrću, pa je Hailey morala zamoliti Selenu da intervenira i smiri situaciju, što je ona i učinila.

image

Selena je prekrižila obje sestre Hadid

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Selena Gomez vrlo je moćna i utjecajna na Instagramu na kojem ima 424 milijuna pratitelja, pa su od nje „jači” samo Lionel Messi (475 milijuna), Cristiano Ronaldo (593 milijuna) i – Instagram (645 milijuna). Posljednje Selenine instagramske objave odnose se na najavljivanje noviteta njezine kozmetičke kuće Rare Beauty i na boravak u Parizu u kojem je snimala film „Emilia Perez” sa Zoe Saldañom, a o novom potezu nije se očitovala. Čekaju se reakcije „odbačenih”.

Linker
27. travanj 2024 03:40