Dodiri i šaputanja

Novi glumački par: Rami Malek i Emma Corrin nisu skrivali strasti

Rami i Emma bili su vrlo opušteni i nije dugo trebalo da 42-godišnjak spusti ruku na nogu petnaest godina mlađe glumice koja se identificira kao nebinarna osoba.

Američki glumac Rami Malek, najpoznatiji po glumačkom portretiranju Freddieja Mercuryja u filmu „Bohemian Rhapsody”, dobro se zabavljao na londonskom koncertu Brucea Springsteena blisko se družeći s glumicom Emmom Corrin. Na koncert u Hyde Parku glumački je dvojac došao s prijateljima, cijelo je društvo bilo opušteno i nije dugo trebalo da 42-godišnji Rami spusti ruku na nogu petnaest godina mlađe glumice koja se identificira kao nebinarna osoba. Sve se to događalo u svjetlu glasina prema kojima su oskarovac i njegova dugogodišnja djevojka Lucy Boynton, koju smo također gledali u „Boemskoj rapsodiji”, prekinuli vezu koja je i započela na snimanju tog filma, piše Daily Mail. Očito nestašni Rami krajem prošle godine viđen je u bliskom druženju s Léom Seydoux, kolegicom iz Bondovog filma „Za smrt nema vremena”, a Lucy i on posljednji su se puta u javnosti pojavili zajedno na dodjeli BAFTA-e u veljači.

image

Nježni dodiri usnama

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Ruka u krilu slavne glumice

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Na koncert su Malek i Corrin, najpoznatija po ulozi princeze Diane u seriji „Kruna”, došli u ležernim odjevnim izdanjima. On je nosio jaknu s kapuljačom, a ona je odabrala šik kombinaciju širokih bijelih hlača i uske crne majice bez rukava. Emma je ranije izlazila i sa ženama i s muškarcima, a prije nego što se 2021. javno deklarirala kao queer, povezivali su je s dizajnerom Ibbyjem Njoyom. Sebe je u intervjuu za Vogue opisala kao „fluidnu” te rekla kako je privlači nečija osobnost, a ne spol. „Volim ljude”, zaključila je. I dok je Boss prašio svoj set od gotovo 30 pjesama, Emma je dokazala da je govorila istinu. Ona i Rami cijelo su vrijeme šuškali, smijali se i očito dobro zabavljali, a bilo je tu i nježnih dodira.

Linker
20. travanj 2024 22:16