Postala je izvršna producentica projekta koji je bio značajan za njenu glumačku karijeru

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Nezaboravna uloga

Novi zaokret u karijeri: Christina Aguilera udahnut će kazališni život starom filmskom hitu

Postala je izvršna producentica predstave nadahnute filmom ‘Burleska‘ iz 2010., kojom se dokazala kao glumica, a ne ‘samo‘ pjevačica s rasponom glasa od četiri oktave.

Postala je izvršna producentica predstave nadahnute filmom ‘Burleska‘ iz 2010., kojom se dokazala kao glumica, a ne ‘samo‘ pjevačica s rasponom glasa od četiri oktave.

Prošlo je više od desetljeća otkako je Christina Aguilera započela svoju glumačku karijeru ulogom u filmu "Burleska". Sada se, pak, želi vratiti u priču kojom je 2010. potvrdila kako uz izvanredan glas s rasponom od četiri oktave, ima glumački talent. Nedavno se, naime, doznalo da bi htjela nadmašiti uspjeh filma, ali u na kazališnoj verziji, na pozornici.

U projekt se uključila kao izvršna producentica, a za sad se čini da neće glumiti u predstavi utemeljenoj na "Burleski", ali koja nije njen doslovni nastavak.

Pjevačica krije detalje o projektu o kojem se priča već dvije godine, stoga je umjesto nje vijest o njenom novom angažmanu potvrdio redatelj originalnog filma, Steven Antin. Već je napisao glazbenu adaptaciju za novi projekt, rekao je.

image

Christina Aguilera u hitu iz 2010.

DE LINE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Da, scenska glazbena adaptacija je gotova", bilo je sve što je nedavno priznao za Entertainment Weekly. No, ranije je otkrio da radi na projektu inspiriranim "Burleskom". Uključuje ono što je najbolje u formatu televizije, Broadwaya, filma i digitalnih medija. Radi se o hibridnom projektu koji vizualan doživljaj podiže na višu razinu."

Film koji je obilježio karijeru Christine Aguilere dobio je nekoliko nominacija za Zlatni globus, osvojivši nagradu za najbolju originalnu pjesmu. Soundtrack je također bio nominiran, a probio se među 20 najboljih na Billboardovoj ljestvici 200.

image

Cher i Stanley Tucci u sceni iz filma ‘Burlesque‘

DE LINE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Osim pjevačice, veliki kreativni doprinos "Burleski" dala je i pop legenda Cher u ulozi vlasnice kluba burleske koja mladoj debitantici Ali (ulogu tumači Aguilera) pruža priliku dokazati se na pozornici.

"Pripremajući se za snimanje, radila sam s plesačkim trenerom. Nikada me nisu učili ili izlagali tako širokom rasponu "tehničkog" plesa i toliko različitih stilova i razina odjednom, kao dok sam snimala ovaj film," otkrila je svojedobno Cher. Zasad nije poznato hoće li se i u kojem obimu uključiti u novi Aguilerin projekt.

Linker
26. travanj 2024 11:05