snježne radosti

Obiteljska idila: Jessica Biel objavila rijetke fotografije sinova koje ima s Justinom Timberlakeom

Glumica vješto skriva privatan život, naročito djecu koju ne pokazuje u javnosti, no rado se pohvali koliko je zaljubljena u svog supruga s kojim je dvanaest godina u braku.

Glumica Jessica Biel Dan zaljubljenih na društvenim mrežama obilježila je preslatkim fotografijama sa zimovanja na kojima pozira sa suprugom Justinom Timberlakeom i njihovim sinovima Silasom (8) i Phineasom (3). "Valentinovo x3‘‘, napisala je Biel na svom Instagramu i tako pokazala da je idealno Valentinovo za nju kada su na okupu svi njezini najdraži dečki, a ova dva najmlađa vrlo vješto skriva od javnosti. Naime, glumica ih ne objavljuje na društvenim mrežama, a nikada ih ne vodi na premijere ili neka javna događanja, pa bila ona namijenjena baš za djecu.

Iako se nedavno njezin suprug nedavno našao u centru medijske pažnje zbog verbalnog sukoba s bivšom curom Britney Spears, koja ga je u svojim memoarima optužila da ju je nagovorio na pobačaj, Jessica Biel damski je ostala izvan tog sukoba, a novim fotografijama kao da je željela pokazati svima koliko je Justin super tata i koliko je odan svojoj obitelji. Glumica je, doduše, prije godinu dana priznala da još uvijek pokušava naći pravi balans između majčinstva, braka, posla, prijateljstva… ‘‘Sve je to u meni poput uzburkanog oceana koji još ne znam smiriti. Željela bih sve strane zadovoljiti i ponekad je to doista teško. No moj savjet je da jednom tjedno trebate provesti bar jedan dan samo sa svojim partnerom kako bi održali strast i ljubav‘‘, kazala je glumica koja tvrdi da koliko god je majčinstvo lijepo smatra ga ‘najneseksi‘ poslom na svijetu.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake zajedno su od 2007.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

No što god pričala, nema sumnje da uživa u svojoj obitelji i braku, a ljubav prema Justinu pokazuje puno otvorenije nego svoju djecu. Za Valentinovo je i Justin objavio kratki ‘snježni‘ video uz čestitku svojoj dragoj. ‘‘Ljubav na prvi pogled nije samo ograničena na trenutak kada prvi put ugledate ‘svoju‘ osobu. Ti me tjeraš me da vjerujem u to... Jer svaki put kad te pogledam, zaljubim se još više i bolje nego što sam ikad mogao zamisliti. Svaki dan koji dijelim s tobom podsjeti me na to koliko sam sretan što imam ljubav bez ograničenja i uvjeta. Nasmijavaš me kao dijete i voliš sa žestinom koja me zadivljuje. Ovaj snimak izmamio mi je veliki osmijeh, pa sam ga morao podijeliti.Volim te moj smiješni Valentine‘‘, napisala je glumica u opisu snimke.

Linker
07. travanj 2024 16:58