Aktivni odmor

Obiteljska idila: Mario Valentić sa suprugom i klincima uživa u ljetovanju bez mora

Odmor bez odmora - moto je kojim se vodi Mario Valentić kada planira ljetovanje s obitelji pa je i ovoga puta njihov godišnji ispunjen aktivnostima od jutra do mraka.

Ljeto u planinama i kupanje u jezeru, uz mnoštvo aktivnosti, idealan je godišnji odmor za zagrebačkog trenera Marija Valentića (41) koji i ove godine tradicionalno provodi u Kranjskoj Gori sa suprugom Ljiljanom Mikić (41) te sinovima Noom (4) i Nikom (13). Između visokih temperatura i gužvi na plažama radije biraju boravak u planinama gdje im klimatski uvjeti omogućuju da budu aktivni tijekom cijeloga dana.

image

Mario Valentić s obitelji u Kranjskoj Gori

PRIVATNI ALBUM
image

Mario sa sinovima voli provoditi vrijeme u prirodi

PRIVATNI ALBUM

"Nakon jutarnje tjelovježbe i doručka u hotelu Ramada, gdje smo smješteni, odlazimo u šetnju do jezera Jasna, a na usputnoj trim stazi ponovno vježbamo. Iako temperatura vode u jezeru ni ljeti ne prelazi 15 stupnjeva, volim se osvježiti i razbuditi brzim plivanjem. Rado posjećujemo i Kneippovu stazu koja ima pozitivan učinak na noge i cijelo tijelo, a neizostavno je i planinarenje koje mora biti prilagođeno mlađem sinu Noi. Klinci najviše uživaju u ljetnom sanjkanju, dječjem zip lineu i bicikliranju", kaže Mario.

image

Mario, Noa i Ljiljana tradicionalno ljetuju u planinama

PRIVATNI ALBUM

A da je supruga Ljiljana jednako kao i on spremna za akciju u svakom trenutku dokazuje i ideja koju mu je predložila, a koju nije mogao odbiti - električnim biciklima otišli su na izlete udaljene i do 90 kilometara gdje su posjetili neodoljiva talijanska i austrijska jezera.

image

Kranjska Gora

PRIVATNI ALBUM
Linker
19. travanj 2024 22:50