Zbogom kovrče

Obožavateljice tuguju: Shawn Mendes više ne izgleda ovako, odrezao je svoje divne uvojke

Kanadski kantautor koji je ljetos pauzirao turneju kako bi se usredotočio na svoje mentalno zdravlje, odrekao se svoje raskuštrane, kovrčave kose.

Iako je na zimskom kupanju bio prošle godine, video s uranjanjem kanadskog kantautora Shawna Mendesa u ledeni potok tijekom blagdana sada se dijeli s posebnom pozornošću, kao da je riječ o dragocjenoj uspomeni. Bio je to posljednji put da su ga fanovi vidjeli s njegovom starom, raskuštanom frizurom jer je s prvim danima 2023., skratio kosu.

Promjena izgleda vjerojatno se našla na popisu njegovih novogodišnjih odluka, a pokazao ju je prošli vikend u kafiću u Los Angelesu, piše Page Six. Prisutni su se najprije ugodno iznenadili jer je po kavu došao sam umjesto mu da je donese asistent, a onda su primijetili njegovu novu frizuru i doživjeli šok. Novi, uredniji i zreliji izgled Shawna Mendesa nekima nije "sjeo". Asocira na look Justina Biebera iz njegove rane faze ili na business izgled brookera i financijaša.

image

Nova godina, novi izgled kanandskog kantautora

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Obožavateljice su u međuvremenu počele oplakivati njegove kovrče i dijeliti uspomene na njegovu staru, raskuštranu frizuru kao i spomenuti video ledenog kupanja. Drastična promjena kantautorovog izgleda uslijedila je šest mjeseci nakon što je otkazao svjetsku turneju kako bi se usredotočio na svoje mentalno zdravlje.

image

Fotografi su ga ulovili na piću s prijateljem

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Započeo sam ovu turneju uzbuđen što ću se napokon vratiti svirki uživo uživo nakon duge pauze zbog pandemije, ali stvarnost je da uopće nisam bio spreman na to koliko će turneja biti teška poslije tolikog izbivanja", objavio je ljetos na Instagramu uz obećanje da će se vratiti kada mu bude bolje.

"Želim provoditi vrijeme radeći stvari koje dugo nisam nisam radio posljednjih nekoliko godina”, zaključio je pjevač u objavi.

Linker
15. travanj 2024 10:40