U kina stiže krokodil koji zvuči kao Shawn Mendes

Može li jedan krokodil biti dobar prijatelj i još bolji pjevač? Ako pitate obitelj Primm - može!

Od 29. prosinca domaća kino publika imat će priliku pogledati dugoočekivani kino hit Lil, Lil, krokodil! Ovo nije običan obiteljski film jer je glavnom junaku, krokodilu Lilu, glas posudila svjetska glazbena zvijezda Shawn Mendes! Ako vam ovo zvuči primamljivo i nestrpljivi ste, film možete pogledati pretpremijerno već od 26. prosinca u multipleks kinima.

Ono što će sigurno razveseliti roditelje i najmlađe jest da je ovaj film sinkroniziran na hrvatski a pjesme će ostati u originalnoj izvedbi Shawna Mendesa. Također, na skladbama iz filma sudjelovali su autori glazbe iz hitova Najveći showman te La La Land. Dakle, zabava, avantura i odlična glazba - izvrstan film za ove blagdane.

U Lilu, Lilu, krokodilu ne oduševljava samo glas Shawna Mendesa već su tu i vrlo poznata lica poput Javiera Bardema, Constance Wu, Scoota McNairyja, Bretta Gelmana i drugih. Navedeni glumci odlično su se snašli među ulogama gdje su u prvom planu obitelj Primm, zabavljač Hector te čangrizavi susjed gospodin Grumps. Na kraju svega, kao šlag na tortu, na režiji i scenariju su sudjelovali Josh Gordon i Will Speck koji već imaju bogatog iskustva u komedijama i obiteljskim filmovima. Stoga, ovi blagdani kao da su stvoreni za dobru zabavu i glazbu uz film Lil, Lil, krokodil.

I vi možete zapjevati uz Lila krokodila te osvojiti Zimsku pjevačku radionicu u Husar&Tomčić školi pjevanja!

Pravila su sljedeća:

1. snimite sebe ili talentiranog ukućana kako pjeva naslovnu pjesmu filma "Top Of The World" Shawna Mendesa u trajanju od minimalno 30 sekundi (idealno je otpjevati refren)

2. objavite snimku na jednoj od društvenih mreža (FB, IG, TT) te tagirajte profile Con Film Hrvatska i Husar&Tomčić škola pjevanja uz hashtag #ZapjevajSLilom

3. ili jednostavno pošaljite snimku sa svojim podacima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Natječaj traje do 29. prosinca u 23:59h, a 5 najboljih koji će osvojiti sudjelovanje na radionici biti će odabrani od strane stručnog žirija iz Husar&Tomčić škole pjevanja!

Sretno i ne bojte se pokazati svoj talent! #ZapjevajSLilom

Linker
15. travanj 2024 21:21