Prava ljepotica

Ona mu je prva ukrala srce: Jole se pohvalio posebnom ženom u životu

Da je privatno i poslovno okružen ljepoticama, nije strano, no proteklog je vikenda popularni domaći pjevač imao razloga posvetiti se onoj posebnoj.

Kad spominjemo žene i ovog našeg popularnog pjevača u istoj rečenici, nećemo pogriješiti ako kažemo da mnogima tada prvo pada na pamet njegova supruga Ana Čagalj. Međutim, proteklog je vikenda, točnije u nedjelju 23. listopada, naš Joško Čagalj Jole imao razloga posebno se posvetiti onoj koja mu je, uz suprugu, prva ukrala srce. Riječ je o njihovoj prvoj kćeri Ivi, koja je proslavila 16. rođendan.

Mladoj dami roditelji su priredili rođendansko slavlje u skladu s njezinim željama i angažirali profesionalnog dekoratera za aranžiranje proslave. Lijepa Iva za ovu je prigodu odjenula kratku crnu haljinu bez jednog ramena i crne salonke s tankim remenčićem oko gležnja. Baloni koji su ukrašavali prostor bili su u ciklama rozoj, zlatnoj i crnoj boji, dok je brojka 16 - broj godina lijepe Joline kćeri - bila u boji ružičastog zlata.

"Sretan veliki 16. rođendan mojoj maloj princezi ❤️", napisao je ispod svoje Instagram objave ponosni tata Jole. I dok je on, kao i svaki otac, raznježen od snažnih emocija naziva princezom, mnogi su njegovi prijatelji i pratitelji među kojima je i puno Jolinih obožavatelja primijetili kako je Iva izrasla u prelijepu mladu ženu.

Posebnim danom u njihovom životu nije propustila pohvaliti se ni Ivina mama Ana.

"Mojoj velikoj curi, sretan rođendan!", napisala je Ana Čagalj ispod njezine Instagram objave i prikupila jednako lijepe čestitke upućene mladoj slavljenici. Iako su fotografije objavljene prije samo nekoliko sati, za očekivati je kako će prikupiti nekoliko tisuća lajkova, kako to obično bude sa svim obiteljskim portretima obitelji Čagalj.

Podsjetimo, Jole i Ana roditelji su četvero djece - kćeri Ive, Eme i Tije, te sina Ivana Luke. Ove godine je Jole proslavio okrugli, pedeseti rođendan. Tom je prigodom izjavio kako ima samo jednu želju: "Osim dobrog zdravlja svima oko mene - nemam. Smatram se sretnim čovjekom: imam divnu obitelj, i užu i širu, a i da mi se na profesionalnom planu ne ostvari više nijedna želja, ne bih se tužio".

Linker
24. travanj 2024 16:01