Obiteljska fešta!

Ana Čagalj i tri kćeri izgledale poput modela: Na slavlju u čast najmlađe Joline mezimice zablistala cijela obitelj

Prošli je vikend za obitelj splitskog glazbenika bio iznimno važan. Najmlađa kći Joška i Ane Čagalj, desetogodišnja Tia, primila je sveti sakrament pričesti, a svečanosti je nazočilo stotinjak uzvanika.

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole uvijek ističe da su mu supruga Ana i njihova djeca na prvom mjestu pa je tako i pričest njegove najmlađe kćerke bilo gala slavlje. Desetogodišnja Tia sveti je sakrament primila u Crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića, a ručak za čak stotinjak gostiju priređen je u restoranu Gusar gdje je Jole prije tri godine slavio i rođenje sina Ivana Luke.

image

Velika obitelj u nedjelju je slavila pričest desetogodišnje Tije.

Vjeko Bilota

"Lijepo smo se zabavili. Pjevalo se i veselilo, čega nam svima danas nedostaje", kazali su poznati supružnici za naš web, s kojim su podijelili veliki dan za njihovu Tiju.

Ana i Jole šale se da je glavni zabavljač bio njihov sinčić Ivan Luka koji će u studenom proslaviti tri godine, a mnogi su komentirali da je ove zime jako narastao.

image

Mali Ivan bio je glavni zabavljač na sestrinoj pričesti.

Vjeko Bilota

"Ivan je stvarno 'pokupio' moj karakter. Otkako je prohodao i progovorio pravi je vražićak. Obožava ljude i pjesmu tako da je u centru pažnje, kamo god dođemo", smije se Jole, dodajući da su zato njegova Ana i kćeri Tia, Iva i Ema ukrale svu pažnju modnim outfitima.

image

Ana i Jole sa slavljenicom Tijom.

Vjeko Bilota

Čitajte i: Editorijal Ane Čagalj u komadima iz njenog ormara: ‘Jole me nagovara da pokrenem svoju modnu liniju‘

Uzvanici su pogotovo pohvalili bijelu dvodijelnu kreaciju Joline supruge za koju je sama zaslužna.

"Moja je ideja i Emina haljina. Najstarija Iva nosila je kreaciju splitske dizajnerice Ivone Glavaš Anovi, a Tia se poslije crkvene ceremonije presvukla u kombinaciju iz splitske trgovine Koko Kids Store", povjerila nam je Ana Čagalj.

image

Jolini su svojoj najmlađoj kćeri priredili party za pamćenje.

Vjeko Bilota

Nedjeljno slavlje omiljene splitske obitelji potrajalo je do večernjih sati, a sve je, kako se i očekuje od našeg najvećeg veseljaka i šarmera, bilo na nivou. Tiju su u sali dočekale raskošne dekoracije Slova.rica, a slatki stol pripremila je poznata slastičarnica Jasminka Cruz Events.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje poznate splitske obitelji:

image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
image
Vjeko Bilota
Linker
28. ožujak 2024 03:53