MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
U POTRAZI

Ovaj put glavnu riječ vodi Antonella: Lionel Messi u potrazi za novim domom

Supružnici Antonella i Lionel Messi s trojicom sinova preselili su se u Miami, a sad je na redu rješavanje njihovog stambenog pitanja.

Supružnici Antonella i Lionel Messi s trojicom sinova preselili su se u Miami, a sad je na redu rješavanje njihovog stambenog pitanja.

I kad novac ne predstavlja nikakav problem, jer ga imate dovoljno da si možete ispuniti svaku želju, pronalazak prave kuće za obiteljski život nije jednostavan zadatak. To su ovih dana iskusili Lionel i Antonella Messi, koji s trojicom sinova obilaze preporučene lokacije u Fort Lauderdaleu, obalnom gradu smještenom u američkoj saveznoj državi Floridi, četerdesetak kilometara sjeverno od Miamija uz Atlantski ocean.

image

Antonella i Lionel Messi

MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prema poznavateljima tamošnjih prilika riječ je o idealnoj lokaciji za obiteljski život s djecom, jer Fort Lauderdale za razliku od mnogih drugih obalnih gradova u susjedstvu kao što je primjerice Miami, nije omiljeno odredište partijanera i ljubitelja zabava na plaži, nego privlači klijentelu dubljeg džepa i zrelije životne dobi kojoj su mir i odmor na vrhu liste prioriteta. A odmor i mir su sigurno potrebni i jednom od najboljih nogometaša svijeta za oporavak od napora treninga i natjecanja, te života u stalnom fokusu medija i obožavatelja.

image

Obišli su imanje s dvije kuće na obali Atlantskog oceana

MEGA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim toga pješčane plaže Fort Lauderdalea idealne za dječju igru i zabavu, pa će njihovi sinovi Thiago (10), Mateo (7) i Ciro (5) imati kilometarski poligon za uživanje na svježem morskom zraku. Obitelj je zasad u privremenom smještaju, ali kuću u kojoj će živjeti žele pronaći što prije, a pritom glavnu riječ očito vodi Antonella Messi.

image

Messijevu prvu utakmicu u ružičastom dresu iz prvog reda je pratila Kim Kardashian

MIKE EHRMANN GETTY IMAGES VIA AFP

Za Messijev transfer u Sjedinjene Države najzaslužniji je legendarni nogometaš David Beckham, suvlasnik kluba Inter Miami u kojem je argentinski čarobnjak s loptom debitirao - pobjedom. Članovi Messijeve obitelji se na Floridi ponašaju prilično opušteno i vidi se da im preseljenje iz Pariza svima godi. Njihove prve fotografije snimljene su u lokalnom supermarketu, kamo su stigli u prvu kupovinu, gdje Lionel Messi nije mogao proći nezamijećen i rado je pozirao s obožavateljima koji su ga okružili.

image

Pozdrav legendi: David Beckham i Lionel Messi

CHANDAN KHANNA AFP
Linker
27. travanj 2024 08:49