stiže prinova

Ove sretne vijesti ipak nije uspio zatajiti: Slavni glumac se zaručio i postat će otac

Zvijezda filmova "Vuk s Wall Streeta", "Moneyball" i "Jump Street", cijeli život intimu čuva daleko od očiju javnosti, ali sada je otkriveno kako njegova djevojka Olivia Millar uskoro treba roditi, a na ruci joj sjaji ogromni dijamantni prsten.

Holivudski glumac Jonah Hill, koji se proslavio ulogom korumpiranog brokera u filmu ‘‘Vuk s Wall Streeta‘‘, ulazi u novu fazu života. Smršavio je dvadesetak kilograma, zaručio se i čeka svoje prvo dijete. A sve su to pokazale nove fotografije na kojima neprepoznatljivi Hill s dugom bradom surfa na plaži u Malibuu, dok je njegova zaručnica Olivia Millar kupovala knjige u jednom od dućana u Brentwoodu. Na fotografijama se osim njezinog povećeg trudničinog trbuščića skrivenog ispod traperica na tregere, lijepo vidio i veliki dijamantni prsten. Iako o vezi s Olivijom Millar, suvlasnici online vintage trgovine Chasseresse, nije nikada javno progovorio, kao uostalom niti o jednoj svojoj vezi, stvari su više nego jasne. Njihova ljubav počela je prošlo proljeće, zajedno žive u njegovoj kući u Malibuu i očito im nije dugo trebalo da se odluče zasnovati obitelj.

Prije Olivije, komičar, glumac i redatelj imao je prilično buran ljubavni život. Između ostalih hodao je s umjetnicom Erin Galpern, s Ali Hoffman, kćerkom Dustina Hoffmana, pjevačicom Ritom Orom..., a godinu dana bio je zaručen za stilisticu Giannu Santos.

image

Trudna Olivia Millar u shoppingu

DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Veliki dijamantni prsten na Olivijinoj ruci otkriva da se par zaručio

DIGGZY/JESAL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Iako ljubavni život i partnerice nikada ne komentira, otvoreno je progovorio o borbi s viškom kilograma i depresijom.

‘‘Veći dio svog djetinjstva proveo sam slušajući kako sam debeo i neprivlačan. I tek posljednje četiri godine koliko sam pisao i pripremao svoj film ‘‘Mid90s‘‘, počeo sam shvaćati koliko me to ustvari boljelo. Bio sam poput mog junaka, 14-godišnjak koji bi se s viškom kilograma htio uklopiti u društvo hip-hopera i skejtera, a osjećao sam se neželjeno i uvijek bio po strani.‘‘, kazao je u showu Ellen DeGeneres.

image

Jonah Hill i Olivia Millar prije dva mjeseca na Havajima viđeni su u dječjem dućanu

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

No unatoč unutarnjim borbama karijera mu je u stanom usponu. Za uloge u filmu ‘‘Vuk s Wall Streeta‘‘ i ‘‘Igra pobjednika‘‘ (Moneyball) bio je nominiran za Oscara, kao i za druge brojne filmske nagrade - nekoliko ih je i osvojio, ai niti jedna se sigurno ne da usporediti sa srećom koju trenutno živi u privatnom životu.

Linker
13. travanj 2024 04:29