Pamela Anderson

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Novi projekt

Pamela Anderson objavit će svoju prvu kuharicu koja donosi i neka iznenađenja

Novi poslovni pothvat vrlo je osoban, počeo je kao dar za useljenje njenih sinova s djevojkama i početak samostalnog života, a prerastao u kuharicu od oko 300 stranica.

Novi poslovni pothvat vrlo je osoban, počeo je kao dar za useljenje njenih sinova s djevojkama i početak samostalnog života, a prerastao u kuharicu od oko 300 stranica.

Poslije autobiografije, dokumentarca te pokretanja svoje veganske kozmetičke linije Sonsie, Pamela Anderson najavila je objavu prve kuharice "I love You by Pamela Anderson". U knjizi koja bi u prodaju trebala sitići 15. listopada naći će se više od 80 recepata. Osim isprobanih uputa kako pripremiti obroke na biljnoj bazi nalazit će se i savjeti o održivom uređenju doma te o vrtlarstvu. Nekadašnji seks simbol i jedna od najpoznatijih plavuša 90-ih godina, danas živi na svom imanju u Kanadi, a među ostalim, bavi se vrtlarstvom stoga ima što reći i o uzgoju povrća, a ne samo o receptima kako ga pripremiti.

Kuharica 56-godišnje zvijezde akcijskog filma "Anđeo pravde" (Barb Wire) počela je zapraovo kao dar za njezine sinove iz bivšeg braka s Tommyjem Leejem, 27- godišnjeg Brandona i 26-godišnjeg Dylana, kad su otišli iz obiteljskog doma kako bi živjeli s djevojkama.

"Ono što je započelo kao poklon za useljenje za moje dječake kutija kartica s receptima, jednostavno nazvana ‘Volim te"... preraslo je u projekt koji sažima sve moje omiljene stvari. Kuharica o životnom stilu. Ništa otmjeno, samo ažurirani, obiteljski recepti od biljaka... Slavi čaroliju slikovitih okruženja u kojima priroda uvijek ima ponosno mjesto za stolom", zaključila je u objavi Pamela Anderson. U međuvremenu su upute za njezine momke prerasle u knjigu od gotovo 300 stranica, čiju je objavu glumica najavila na svom Instagram profilu.

"Njezini recepti svjedoče o činjenici da je kuhanje samo s povrćem vrlo ugodno gastronomsko iskustvo. Knjiga sadrži njezine jedinstvene recepte i pruža uvid u zabavno pripremanje hrane te uređivanje doma od zabave za goste do rada na blagodatima iz vrta. Pamela zagovara pažljiv, cjelovit pristup hrani koja je namijenjena i tijelu i duši", stoji u opisu kuharice na stranici izdavačke kuće Hachette Book Group.

image

Sa sinom Brandonom na ovogodišnjem Vanity Fair Oscar Partyju

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Najava Pameline kuharice već je dobila pohvale njezinih sinova, ali i američke glumice i zvijezde televizijske serije "UnPrisoned" Kerry Washington, Brende Song, supruge Macaulayja Culkina i američke manekenke, Carolyn Murphy.

Linker
26. travanj 2024 01:29