Male ženske tajne

Pamela Anderson pokazala što nosi u torbici, fanove iznenadilo što radi s gaćicama

Zabavan kratki video otkrio je nesvakidašnje predmete koje legendarna ljepotica uvijek ima pri ruci. Neobično je i kako koristi neke među njima.

Nakon objavljivanja autobiografije i prikazivanja dokumentarnog filma o njenom životu, Pamela Anderson ponovo je u žiži zanimanja javnosti i svi žele saznati što više crtica iz njenog života. U videu za British Vogue nezaboravna zvijezda "Spasilačke službe" otkrila je što nosi u nevelikoj ručnoj torbici.

Osobni miris

Odjevena u preveliku svilenu košulju i raspuštene, blago raščupane kose, Pamela u videu naglo istrese pomalo neuobičajen sadržaj svoje Stella McCartney torbice na krevet. Uz knjigu, ametist koji nosi "zbog dobrih vibracija" i minijaturnu bočicu njenog osobnog mirisa "Love Potion", koji je kreiran od ylang ylanga i, kako kaže, ruža iz njenog vrta, našlo se tu i neočekivanih predmeta.

Trik iz devedesetih

Gledateljima je jedinstvena Pamela pokazala lepezu "za navale vrućine", ulje s kanabidiolom "za moj artritis, kad god me zabole ruke" i – tanga gaćice.

"Ne znam zašto ih imam u torbici, ali nemojte mi reći da vi nemate gumicu za kosu", kaže i u sljedećem trenutku podigne kosu u ležernu punđu i pričvrsti je gaćicama govoreći:

"Ovo je trik zanata iz devedesetih. Raščupana frizura? Uvijek sam imala gaćice pri ruci", dodala je.

image

Pamela je dobro naučila trikove slaganja frizure

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

137 pjegica

Sljedeći predmet koji je pokazala bila je kremica sa zaštitnim faktorom.

"Trebala sam se bolje štititi od sunca kad sam bila mala. Neki dan sam prebrojila pjegice na licu i imam ih 137 samo na nosu", pojadala se.

Osim podsjetnikom na važnost redovite i pravovremene zaštite od sunca, Pamela je video obraćanje završila i zalogajem – kumkvatom koji se također našao u torbici. "Kiselo", komentirala je.

Linker
24. travanj 2024 10:06