Sve je pripremila

Paris Hilton veseli se godini u kojoj će postati mama

Sa suprugom, financijašem Carterom Reumom, posvetila se stvaranju značajne zalihe jajnih stanica jer je svjesna da vrijeme ne radi za njih.

Nekadašnja partijanerica Paris Hilton spremna je za značajan korak. Nasljednica luksuznog lanca hotela koja se uspjela nametnuti kao DJ na američkoj house sceni, želi postati mama. Budući da je napunila 41 godinu, koliko ima i njezin suprug, financijaš i pisac Carter Reum, odlučila je osloniti se i na potpomognutu oplodnju. Otkrila je kako je presretna što će u idućoj goditi postati roditelji jer su krenuli u neizvjestan IVF proces. Prvi koraci su ohrabrujući.

"Veselim se godini u kojoj ću postati mama. Imamo mnogo jajašaca koja samo čekaju", pohvalila se u razgovoru za magazin People.

Zvijezda dokumentarca "This Is Paris" ispričala je kako je sa suprugom odlučila uživati u prvoj godini braka, prije nego što dođu djeca. Vjenčali su se u studenom 2021., ali ipak, uhodavanje u bračni život bio im je poticaj krenuti u proces potpomognute oplodnje: u toj priči trudnoća ne uspijeva baš otprve, a oni ne žele izgubiti previše vremena.

image

Paris Hilton postala je zvijezda na house sceni.

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Tajming je bio savršen. Znali smo da želimo osnovati obitelj, a zatvaranje zbog pandemije navelo me je da to vrijeme iskoristim za IVF. Obično sam u avionu 250 dana godišnje, pa sam to razdoblje iskoristila kako bih dobila što više jajnih stanica. Sada ih imamo, dobro smo opskrbljeni i spremni za bebu kojoj se nadamo u godini pred nama”, rekla je nasljednica.

Ostvari li žarku želju, to će joj biti prvo dijete. Njezin suprug, naime, ima desetogodišnju kćer Evie iz veze s reality zvijezdom Laurom Bellizzi. Raduje se još jednoj bebi, a na podršci koju pruža Paris mnogi bi joj mogli pozavidjeti.

Povodom prve godišnjice braka prošlog mjeseca, suprug ju je iznenadio putovanjem na privatni otok u Indijskom oceanu, gdje se nalazi ekskluzivni hotel Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.

"Tako sam sretna. Tako je sladak i zabavan i briljantan. On je moja savršena osoba, obožavam ga. Zbog njega se osjećam kao princeza svaki dan", zaključila je Paris.

Linker
25. travanj 2024 18:12