ISKRENO O OČINSTVU

Petar Grašo: ‘S obitelji sam sasvim dovoljno, a kad me nema tu je divna majka, bake i djedovi‘

Glazbenik je otkrio kako je njegova supruga Hana s radošću prihvatila ulogu majke, te kako je njihova obitelj jedno radosno okruženje puno ljubavi.

Nakon uspješne koncertne godine, glazbenik Petar Grašom punom parom radi na pripremama za veliki nastup u beogradskoj Štark Areni. Nedavno je izjavio kako zbog pretrpanog rasporeda ne provodi mnogo vremena sa suprugom Hanom i novorođenom kćeri Albom, no za srpski Telegraf sada je prokomentirao situaciju na nešto drugačiji način.

"Ako je familija jedna stabilna tvrtka, firma, hajmo je nazvati emotivna firma, i ako unutar te emotivne firme svaki čovjek zna kako doprinijeti, onda problema nema. Jednostavno rečeno - ja se trudim koliko god mogu više biti sa svojom obitelji. U momentima kad ja tu nisam, tu je divna majka koja se brine, koja je prihvatila tu ulogu s najvećom radošću, tu su bake, djedovi, tu su svi", istaknuo je Petar.

Dodao je kako je njihova obitelj generalno jedno radosno okruženje i priznao:

image

Grašo sprema veliki koncert u Beogradu

IVO RAVLIC CROPIX

"Moj posao je takav da me možda malo više nema nego što bih htio, ali me ima sasvim dovoljno i to vrijeme koristim maksimalno koliko mogu da živim punim plućima."

Glazbenik se osvrnuo i na svoju nedavnu izjavu da uči kako biti dobar otac.

"Mislim da se o svemu u životu zapravo uči, možeš čitati knjige, danas možeš naći razne tutoriale, kako ono, kako ovo... Kako biti dobar otac, kako mijenjati pelene, kako zapaliti vatru, bilo što. Ali ja sam neopterećen tip, odgovoran ali neopterećen. Jednostavno u tom nekom bazenu života u koji smo svi ubačeni, plivaš. Bitno je plivati i to s radošću. Tako da ne pristupam familijarnim obvezama kao nečemu oko čega trebam jako razbijati glavu. Idemo, što treba riješiti - rješavamo, kad je lijepo - uživamo. Volimo se", zaključio je Grašo.

image

Petar sa suprugom Hanom u šetnji Splitom

ANTE CIZMIC CROPIX

Prokomentirao je i odnos s puncem Tončijem Huljićem, s kojim već godinama održava odličan poslovni, ali i prijateljski odnos.

"I on i ja smo, što se tiče posla, manijaci. On ima segment u kojem on potegne, ja imam u kojem ja. Pa imamo kreativne sukobe... Uvijek! Ja to točno znam, kad dolazimo u tu fazu i kažem - ‘Sad je tuča!‘ Naravno ne fizička" rekao je Petar i dodao kako se s Tončijem mnogo svađao, ali uvijek za dobrobit glazbe.

"Nakon svakog takvog radnog dana otvorimo bocu dobrog Merlota, popijemo čašu vina i smijemo se", zaključio je.

Linker
23. travanj 2024 09:19