zaposleni tata

Petar Grašo: ‘Zbog koncerata nažalost ne stignem viđati Albu‘

Glazbenik je u srpnju postao tata, a sada je ispričao ispričao kako zbog mnogobrojnih koncerta i obveza ne stigne provoditi mnogo vremena s obitelji.

Nakon niza rasprodanih nastupa diljem Hrvatske, Petar Grašo 11. studenog sprema veliki koncert u Beogradu. Za Blic.rs ispričao je da pripreme zasad teku odlično, no požalio se kako zbog brojnih angažmana rijetko viđa svoju tromjesečnu kćerkicu Albu.

"Imali smo dvije rasprodane Arene u Zagrebu, Arenu u Splitu, krcatu pulsku Arenu, varaždinsku Arenu i bilo je prirodno da zaokružimo koncertnu godinu s najvećom Arenom u regiji, a to je beogradska Arena. Doista se radujemo jer je to koncert koji bi trebao okruniti cijeli ovaj period", rekao je glazbenik te obećao Beograđanima pravi spektakl:

"Bit će to dva sata čiste emocije i radosti. Uvijek inzistiram na svjetskoj produkciji po pitanju rasvjete i glazbenika."

image

Petar i Hana vjenčali su se u veljači

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

U srpnju ove godine Petar je po prvi put postao otac. Njegova supruga Hana Huljić, kći hitmejkera Tončija Huljića, u splitskoj je bolnici rodila djevojčicu koju su nazvali Alba. Grašo je ispričao kako zbog mnogobrojnih koncerta i obveza ne stigne provoditi mnogo vremena s obitelji.

"S obzirom na to da sam ja svoju godinu popunio koncertima još i prije nego što je ona nastala, ne stignem je nažalost u toj mjeri vidjeti. Ona je još mala beba i nije involvirana toliko u muziku, odnosno uopće, vidjet ćemo njene afinitete polako", rekao je Grašo.

image

Koncert u Spaladium Areni

PAUN PAUNOVIC/CROPIX

Podsjećamo, Petar i Hana Huljić vjenčali su se u veljači ove godine u u crkvi svetog Dominika u Splitu. Hani je kuma bila najbolja prijateljica i pjevačica Domenica Žuvela, a Grašini kumovi bili su bivši košarkaš Dino Rađa i slovenski chef Tomaž Kavčić.

Linker
16. travanj 2024 07:04