Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith na novom dejtu

 THE HOLLYWOOD CURTAIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
dugovječan par

Pierce Brosnan koristi svaku priliku da suprugu izvede na romantičnu večeru

Čini se kako bivši James Bond i njegova supruga Keely Shaye i nakon 22 godina braka uživaju u zajedničkom društvu i jedan su od najdugovječnijih parova u Hollywoodu.

Nekadašnji James Bond, Pierce Brosnan, slobodno vrijeme čini se najviše voli provoditi sa suprugom Keely Shaye. Irski glumac potrudio se oko supruge i izveo ju je u restoran luksuzni restoran Giorgio Baldi u Santa Monici. Nedavno su bili na dejtu u popularnom okupljalištu Nobu u Malibuu, pa ju je glumac ovaj tjedan ponovno izveo u drugi, podjednako popularan restoran.

image

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith na novom dejtu

THE HOLLYWOOD CURTAIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

On je na izlasku iz restorana nosio ukrasnu vrećicu s darom umotanim u zeleni papir s blagdanskim motivima, izgledao je elegantno u tamnoplavom sakou, košulji bez kravate i bijeloj majici koja se nazirala ispod. Keely Shaye za "dejt" je izabrala čipkastu, crnu tuniku ispod sakoa u istoj boji, tamne hlače i pripadajuće balerinke. Efektan, monokromni izgled nadopunila je visećim naušnicama s biserima.

image

Bračni par 1996., na dodjeli Oscara 1996.

BEI/SHUTTERSTOCK

Irska filmska zvijezda i njegova supruga u sretnom su braku već 22 godine. Imaju dva odrasla sina Dylana i Paris, dok glumac, iz prvog braka s Cassandrom Harris, koja je 1991., u 43. godini podlegla raku jajnika, ima troje odrasle djece, piše Daily Mail.

Otkako su djeca napustila obiteljski dom, čini se kako Pierce Brosnan i Keely Shaye proživljavaju drugu mladost i uživaju u dejtanju. Prije nekoliko mjeseci Keely je proslavila 60. rođendan, a glumac je otkrio kako joj je darovao ruža koliko ima godina.

"Zauvijek sam blagoslavljen i sretan što sam sjedio upravo na tom mjestu kada si ušetala iza ugla tog ranog jutra u Cabo San Lucas", napisao je glumac u dirljivoj objavi svojoj supruzi prisjećajući se kako su se upoznali još davne 1994. godine.

Linker
23. travanj 2024 16:01