NOVI DOM U AMERICI

Pogledajte dom u koji useljava legendarni Messi: On i supruga odabrali su skupocjenu vilu

Kako ga očekuju još dvije godine u nogometnom klubu Inter Miami, nogometaš se odlučio na kupnju luksuznog doma koji bi bio idealan za njega i obitelj. Zavirite u vilu najpoznatijeg nogometaša svijeta.

Nakon što je sredinom godine potpisao ugovor s američkim nogometnim klubom Inter Miami, argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi morao je pronaći idealan dom za sebe i obitelj. Nogometaš se, prema pisanjima britanskog tabloida The Sun, u Miamiju može pohvaliti popisom nekretnina u iznosu od 17,5 milijuna eura koji se sastoji od četiri luksuzna stana. Sada je sa suprugom Antonelom Roccuzzo na obali u Fort Lauderdaleu za 10,8 milijuna dolara kupio luksuznu vilu.

Messijev novi dom ispunjen je svjetlucavim lusterima, krem i crnom paletom boja i modernim linijama. Imanje na kojem se nekretnina nalazi dio je privatnog susjedstva poznatog kao Bay Colony, a nalazi se na kraju slijepe ulice s pristupom vodi, točnije 52 metra šetnice uz ocean.

image
COMPASS/TNI PRESS LTD./IMP FEATURES/PROFIMEDIA
image
COMPASS/TNI PRESS LTD./IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Prema Forbesu, moderna kuća s osam spavaćih soba, devet kupaonica, garažom za tri automobila i bazenom nalazi na manje od pola hektara, a uključuje dva pristaništa za čamce, spa, fitness sobu i gotovo 150 kvadratnih metara glavne spavaće sobe. Dizajn vile potpisuje kanadska dizajnerica interijera Lori Morris, a obiluje elegantnim šarmom.

image
REALTOR.COM/MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
REALTOR.COM/MLS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Svaka od osam spavaćih soba zaseban je mini apartman koji nudi privatnost i luksuz članovima Messijeve obitelji i prijateljima. Vijest o kupnji luksuzne vile došla je nakon što je Messi sa suprugom Antonelom i sinovima Ciru, Thiagom i Mateom viđen u potrazi za kućom. Vila i imanje koje ju okružuje nogometašu bi mogao biti dom za sljedeće dvije godine koje je potpisao s Inter Miamijem.

Linker
21. travanj 2024 19:45