EMOTIVNA GESTA

Pogledajte kako je Harry Styles odao počast kraljici Elizabeti

Britanski pjevač odao je počast pokojnoj kraljici Elizabeti II. tijekom svog rasprodanih nastupa u Madison Square Gardenu. Pogledajte njegovu posvetu u nastavku.

Nekoliko sati nakon što se pojavila vijest da je kraljica Elizabeta umrla na svom imanju u Balmoralu, pjevač Harry Styles odao joj je počast tijekom nastupa na pozornici u Madison Square Gardenu u New Yorku.

"Molim vas, jedan aplauz za 70 godina službe", rekao je britanski umjetnik okupljenima, a svi su klicali i pljeskali.

"Hvala, Madison Square Garden", uzvratio im je.

Harryjeva slatka gesta dogodila se čim je na Twitteru kraljevske obitelji objavljeno da je kraljica preminula u svom domu u Škotskoj u 96. godini.

image

Harry Styles

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, kraljica je umrla nekoliko sati nakon što je Buckinghamska palača objavila da su liječnici "zabrinuti" zbog njenog sve slabijeg zdravlja i preporučili joj da "ostane pod liječničkim nadzorom". Ta je objava potaknula nekoliko članova njezine obitelji, uključujući princa Harryja, princa Williama i kralja Charlesa III., da požure u Balmoral kako bi bili uz nju.

Nakon kraljičine smrti, počast su joj odali ljudi iz cijelog svijeta, uključujući nekoliko glazbenika. Dionne Warwick je na Twitteru napisala: "Odlazak engleske kraljice me rastužuje jer sam imala priliku upoznati je i nastupati za nju. Sućut obitelj i građanima Ujedinjenog Kraljevstva."

Elton John podijelio je izjavu na društvenim mrežama te priznao da je "duboko ožalošćen" zbog kraljičine smrti.

"Bila je pravo nadahnuće i vodila je zemlju kroz neke od naših najvećih i najmračnijih razdoblja. Kraljica Elizabeta bila je veliki dio mog života od djetinjstva do danas i jako će mi nedostajati", poručio je popularni glazbenik.

Linker
19. travanj 2024 07:27