IMAGESPACE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Skandalozni film

Olivia Wilde je kao redateljica zakuhala sve incidente na setu razdora?!

Snimajući dugometražni projekt ‘Don‘t Worry, Darling‘ zakačila se sa svima s kojima se mogla posvađati: tko će ju ubuduće trpjeti?

Snimajući dugometražni projekt ‘Don‘t Worry, Darling‘ zakačila se sa svima s kojima se mogla posvađati: tko će ju ubuduće trpjeti?

Skandal je najbolja reklama za dugometražni projekt prije početka prikazivanja u kinima, a kako da je na setu dugo najavljivanog filma "Don‘t Worry, Darling" bilo svega, od ljubavne afere još udane redateljice do žučnih svađa među glumcima (pa i pljuvanja na premijeri), publika se već sada zabavlja. Čini se da je riječ o "filmu unutar filma", a onaj u pozadini prava je bomba! Kad pomislimo da smo nakon pljuske na pozornici, usred dodjele Oscara, sve vidjeli, opovrgne nas novi incident. Za to se pobrinuo britanski pjevač i glumac Harry Styles: na premijeri na Venecijanskom filmskom festivalu navodno je pljunuo kolegu sa seta, holivudsku zvijezdu Chrisa Pinea. Na sad već viralnom videu vidi se kako Styles sjeda do Pinea koji plješće. Prije nego što se smjestio u sjedalo, usne pop zvijezde su se pomaknule. Pine zaprepašteno pogleda u svoje krilo, uozbilji se i prestaje pljeskati. Na licu mu se jasno ocrtava ljutnja. Pa ipak, glumčev predstavnik za odnose s javnošću pokušao je opovrgnuti ono što su svi vidjeli. U izjavi za magazin People pljuvanje je ocijenio kao potpunu izmišljotinu.

"Između njih dvojce ne postoji ništa osim poštovanja, svako drugo tumačenje očit je pokušaj stvaranja nepotrebne drame," stoji u izjavi kojom se pokušava obuzdati negativni publicitet.

Međutim, sve što se mjesecima pokušalo sakriti, ipak je isplivalo na površinu. Što se dogodilo? Zašto se između glumaca (i redateljice) pojavila tolika netrpeljivost? Sve je počelo još prije dvije godine, na setu. Redateljica filma, Olivia Wilde, najprije se zakačila s holivudskim glumcem kratkog fitilja, Shiom LaBeoufom i umjesto njega, za glavnu mušku ulogu angažirala je pop pjevača Harryja Stylesa. Krivnju je svalila na LaBeoufa, no ovaj ju je opovrgnuo objavivši njihovu prepisku. Iz mailova se jasno vidi da ga je pokušala vratiti na set i izgladiti sukob, što vjerojatno ne bi učinila da ga je otpustila.

"Oboje znamo razlog mog odlaska. Napustio sam tvoj set jer glumci nisu mogli naći vremena za probu”, napisao joj je LaBeouf.

image

Scena s Florence Pugh u filmu ‘Don‘t Worry Darling‘.

WARNER BROS/PLANET/PROFIMEDIA

Bio je samo prvi u nizu suradnika kojima je Olivia Wilde stala na žulj. Uspjela se posvađati i s engleskom glumicom Florence Pugh. Iako tumači glavnu žensku ulogu, nije sudjelovala u promociji filma. Na društvenim mrežama i u javnim istupima, nije rekla ni riječ o filmu koji Oliviji Wilde mnogo znači. Šutjela je i kad ju je redateljica prozivala zbog neizvršavanja promotivnih obaveza. Pojavila se samo na premijeri i nakon odrađenog događaja vratila se u Budimpeštu gdje snima nastavak spektakla "Dina".

Vjeruje se da su i njih dvije zahladile odnos na setu razdora, nakon što se kad Olivija spetljala s Harryjem Stylesom. Tada je još bila u braku s Jasonom Sudeikisom, ocem njezino dvoje djece.

"Posjećivao ju je s klincima na setu, svi su se pravili ludi, a Florence je ta situacija bila degutantna", rekao je upućen izvor za Page Six.

image

Natmureni Chris Pine i Florence Pugh s redateljicom na premijeri.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Chris Pine je treći glumac u zlosretnom nizu. Ni on, poput Florence Pugh, nije sklon incidentima. Ne želi reći što se dogodilo, odbija priznati da ga je redateljičin dečko pljunuo? No očito je da će ovaj film biti prvi i posljednji projekt s Olivijom Wilde. Nije baš dobro trasirala redateljsku karijeru: s kim će ubuduće raditi ako se posvađa sa svim glumcima na setu? Harry Styles nije joj dovoljan da režira (novi) film.

Linker
06. svibanj 2024 22:44