nove veze

Pogledajte tko je sve u 2022. pronašao novu ljubav

Iako je 2022. bila kobna za mnoge parove, nekima se posrećilo: dogodile su se lijepe ljubavne priče za koje možemo samo poželjeti da potraju.

Ornela Vištica i Nenad Šepak

image

Ornela Vištica i Nenad Šepak

NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX i TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

Ove se godine otkrilo se da samozatajna glumica Ornela Vištica ljubi zagrebačkog poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepeka s kojim živi u zagrebačkom naselju Svetice. Iako se ne pojavljuju na javnim događanjima, prijatelji bliski paru tvrde da zajedničko vrijeme najradije provode u prirodi ili na egzotičnim putovanjima. Nenad Šepak vlasnik je bara Carpe Diem u Hvaru i bara Carpe Diem Beach u uvali Stipanska kraj Hvara, a prije nekoliko godina obnašao je i dužnost predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske. Iza sebe ima brak i troje djece, dok se za 33-godišnju glumicu samo zna da je bila u kratkoj vezi s našim slavnim chefom Matom Jankovićem. Na društvenim mrežama par nema zajedničkih fotografija jer vezu očito žele držati daleko od očiju javnosti, pa Ornelin dragi ne dolazi niti na njezine premijere u kazalište Kerempuh gdje je članica ansambla.

Tara Rosandić i Luka Tralić

‘‘Stvarno se trudim biti čim manje zanesena, nemam više živaca za to da nezasluženo poklanjam povjerenje‘‘, kazala je glumica Tara Rosandić prije tri godine za Gloriju i samu sebe demantirala. Bar sudeći po nasmijanim fotografijama koje objavljuje na Instagram profilu s novim dečkom, glazbenikom Lukom Tralićem iz benda Elemental. Vezu su uspješno skrivali nekoliko mjeseci, a onda su, kao reakciju na medijska šuškanja da su zajedno, objavili fotografiju na kojoj su nepristojnom gestom, zaneseni ljubavlju, poručili svima da ih baš briga što se priča i piše. Pa tako i potvrdili da su skupa. ‘‘Lijepo nam je, družimo se‘‘, kratko nam je komentirala glumica koja je nakon dugo vremena ponovo sretna u ljubavi.

Mada Peršić i Emil Kirbiš

image

Mada Peršić i Emil Kirbiš

Privatni album

Mada Peršić, glumica zagrebačkog kazališta ‘‘Gavella‘‘, ovo ljeto otkrila je da ljubi glazbenika Emila Kirbiša, frontmena grupe Sanremo. U vezi su od proljeća ove godine, ljubav ne skrivaju, uživaju u zajedničkim trenucima koje dijele na društvenim mrežama i često se pojavljuju na raznim događanjima. Osim što oboje vole prirodu pa često idu na izlete u okolici Zagreba, spaja ih i ljubav prema glazbi. Naime, Mada Peršić imala je izlet u glazbene vode: objavila je singl "Glumica" koji je izdala pod umjetničkim imenom Mala Mada, a u spotu za pjesmu glavnu ulogu imao je urednik i voditelj Zoran Šprajc.

Ema Luketin i Dušan Petrović

Iza mlade zagrebačke influencerice Eme Luketin uzbudljiva je godina. Nakon što je prekinula četverogodišnju vezu s domaćim influencerom i poslovnim partnerom Jankom Janićem, novu ljubav pronašla je u beogradskom influenceru i fotografu Dušanu Petroviću. Vezu su obznanili na društvenim mrežama kako i priliči paru koji živi i radi u virtualnom svijetu. Dušan Petrović prvi je prije dva mjeseca objavio zajedničku crno-bijelu fotografiju uz komentar "Uljepšala si sve".

I zaista, ovaj par smatraju jednim od najljepših na ovim prostorima, a njima to može biti dobitak i na poslovnom planu. Oboje su vrlo uspješni u tome što rade, svaki od njih ima preko 200 tisuća pratitelja i reklamiraju vrhunske brendove koji ih za to skupo plaćaju. Iako djeluju u dvije države možda će svoju ljubav, osim na privatnom planu, ujediniti i na nekom zajedničkom poslovnom projektu. Uostalom, zašto ne?

Brad Pitt i Ines de Ramon

image

Ines de Ramon i Brad Pitt

PROFIMEDIA

Naravno da je najzanimljivija nova veza ona Brada Pitta, glumca kojeg se od razvoda s mnogima povezivalo, ali za sada - neuspješno. Nova djevojka, kako je to u prosincu doznao magazin People, je 32-godišnja Ines de Ramon, Švicarka koja je potpredsjednica brenda nakita Anita Ko. Prvi put su uhvaćeni zajedno u studenome ove godine, na koncertu na koji je slavni glumac stigao s prijateljima među kojima je bila i Cindy Crawford sa suprugom, a da se radi o ozbiljnoj vezi dali su naslutiti kada su zajedno viđeni na Bradov 59. rođendan sredinom prosinca. Iako se par još nije službeno oglasio oko svoje veze, izvori bliski njima govore kako njihova ljubav traje već neko vrijeme. De Ramon je prije veze s Bradom Pittom bila u braku s glumcem Paulom Wesleyjem, od kojeg se rastala u rujnu ove godine.

Billie Eilish i Jesse Rutherford

image

Billie Eilish i Jesse Rutherford

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

‘‘Da, imam dečka i stvarno je cool. Jako sam sretna i uzbuđena zbog toga‘‘, rekla je prije dva mjeseca kantautorica Billie Eilish u intervjuu za Vanity Fair i tako potvrdila vezu s glazbenikom Jesseom Rutherfordom. Iako se poznaju već nekoliko godina, ljubavna iskra među njima zaiskrila je tek prije nekoliko mjeseci i to svim svojim sjajem. Par je nerazdvojan, ljube se i grle bez obzira na to gdje se nalaze i da li ih netko fotografira, a vole se našaliti na račun razlike u godinama. Jesse je naime, od Billie stariji 11 godina što se možda sada čini velikom razlikom jer pjevačica je upravo navršila 21 godinu. I tek je sada po svima američkim zakonima postala punoljetna. Kako bi zabavili svoje obožavatelje za Noć vještica ona se maskirala u djevojčicu, a on u starca.

Cher i Alexander ‘AE‘ Edwards

image

Cher i Alexander Edwards

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Legendarna pjevačica i glumica Cher u novu godinu ulazi s novim dečkom. Ona se za razliku od Billie Eilish ne zamara razlikom u godinama jer je naime, njezin Alexander ‘AE‘ Edwards, reper i glazbenik, od nje mlađi okruglih 40 godina. Par se prvi put u javnosti pojavio prije dva mjeseca, a legendarna Cher već je komentirala svog dragog. "Na papiru možda te godine izgledaju pomalo smiješno, ali u stvarnom životu se odlično slažemo. On je fantastičan. Jako je ljubazan, vrlo pametan i talentiran i stvarno je zabavan. A ja mislim i da je prilično zgodan. Osim toga, ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju", kazala je pop diva o svom mlađahnom dečku.

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey

image

Kaley Cuoco i Tom Pelphrey

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

Američka glumica Kaley Cuoco, koja se proslavila ulogom u seriji "Teorija velikog praska", priznala je kako se u kolegu Toma Pelphreyja, zvijezdu Netflixovog serijala "Ozark", zaljubila na prvi pogled. Iako se razvela prošle godine nije joj dugo trebalo da pronađe novu ljubav. Par se upoznao u travnju na premijeri nove sezone "Ozarka", a spoj im je namjestila zajednička agentica koja je mislila, i imala pravo, da su dvoje glumaca idealan par.

‘‘Čula sam njegov glas, okrenula sam se i bilo je kao da je moj život gotov, ili tek počinje. Pogodilo me poput munje. Bila je to ljubav na prvi pogled. Odmah smo se povezali i osjećam kao da ga poznajem cijeli život, a nisam bila spremna za novu ljubav.‘‘, kazala je glumica koja se već u svibnju, zajedno sa svojim dragim na društvenim mrežama pohvalila novom ljubavnom pričom, a a u listopadu ove godine otkrila da očekuju dijete. Za Kaley je ovo treća sreća - iza nje je brak s Karlom Cookom i Ryanom Sweetingom.

Linker
22. travanj 2024 09:04