male tajne

Poké je jedno od najpopularnijih jela, ovako se radi po receptu Brooklyna Beckhama

Nadobudni chef pripremio je jednostavno havajsko jelo čiji su sastojci bili morske alge, avokado, mango, riža, marinirano meso... Ovaj puta i nije prošao tako loše kod kritičara.

Pratitelji su žestoko ismijali Brooklyna Beckhama, sina slavnih Davida i Victorije, kad je u četvrtak najavio karijeru stilista objavom videa na TikToku u kojem se pojavljuje uz suprugu Nicolu Peltz. Unatoč okrutnim komentarima, Brooklyn nije ostao slomljenog duha – otresao je prašinu i već se u petak, samo dan kasnije, na Instagramu opet predstavio kao kuhar pripremajući havajski poké.

Na skliskom terenu

I tu je na vrlo skliskom terenu, jer su mu se pratitelji žestoko rugali i zbog jela koja je ranije pripremao u online serijalu Cookin‘ With Brooklyn, a i zbog toga što je angažirao ekipu od 62 osobe po cijeni od 100.000 dolara kako bi prikazao pripremanje sendviča ili najobičnijih špageta. Bilo kako bilo, nadobudni chef Brooklyn koji je kuhanje, kako kaže, zavolio tijekom lockdowna, sada je pokazao kako priprema poké čiji su sastojci morske alge, avokado, mango, riža, marinirano meso, krastavci... Ovaj puta i nije prošao tako loše – iako su mu se neki podsmjehivali, drugi su ga ohrabrivali i hvalili njegovo baratanje kuhinjskim nožem.

Nema smisla za stilista

U svakom slučaju, bili su blaži od onih koji su ocjenjivali njegov modni video s Nicole, u kojem je govorio o odjevnoj kombinaciji svoje supruge, objašnjavajući što mu se točno svidjelo na njoj.

"Volim uske traperice visokog struka i volim lijepu usku majicu. Volim visoke čizme, mislim da su jako seksi. Obožavam kožni kaput u stilu Matrixa", govorio je Brooklyn koji je bio odjeven u široke plave traperice, majicu s kapuljačom i patentnim zatvaračem i bejzbolsku kapu koju nosi naopako.

image

Brooklyn Peltz Beckham i Nicola Peltz Beckham

SCOTT KIRKLAND/PICTUREGROUP FOR HULU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Obožavatelji su otrovno pitali pokušava li pronaći novi posao nakon prethodnih pokušaja, a izgleda da mu uspjeh nije suđen ni na očevom ni na majčinom području. Brooklyn se, naime, u svoje 23 godine okušao u različitim poslovima, a počeo je, razumije se, s nogometom. No, od njega je odustao već u šesnaestoj. Potom je odlučio postati fotograf, sa 18 godina objavio je knjigu fotografija What I See, čak je i snimio kampanju za Burberry BRIT, ali morao je podnijeti nemilosrdne kritike. Kratko je vrijeme pohađao njujoršku školu dizajna Parson‘s School of Design, no brzo ju je napustio.

image

Brooklyn Beckham još traži svoj put u karijeri

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Infarktno pečenje

Nakon što je počeo s kuhanjem, našao se na meti žestokih kritika jer je gostovao kao kuhar u emisiji The Late Late Show, u terminu rezerviranom za najveće talente u svojim područjima, unatoč tome što nije profesionalni kuhar. No, voditelj hit emisije James Corden obiteljski je prijatelj, što je razgnjevilo gledatelje, a Brooklynovo pojavljivanje u showu osudilo je i nekoliko profesionalnih kuhara. Hrpu loših komentara dobio je i prije neki dan kad je pokazao kako priprema golemo pečenje koje je previše zamastio, a nije ga dovoljno ni ispekao. Nekima je zasmetalo što se razmetao golemim količinama skupog mesa i maslaca, drugi su rekli kako bi to jelo moglo izazvati srčani udar, a treći su zaključili kako više nikad neće jesti meso.

No, Brooklyn ne posustaje. Svjestan je toga da nije kuhar i da se još traži. "U redu je imati 25, 26, pa i 30 godina i još ne znati što želiš raditi", rekao je.

Linker
19. travanj 2024 00:37