ljubavne strasti

Ponovno uhvaćeni: Strastveni poljupci ipak nisu bili samo za jednu noć

Mladi glazbenici koji su prije godinu i pol dana prekinuli vezu, od strastvenih poljubaca koje su razmijenili na festivalu Coachella postali su nerazdvojni iako se svim silama trude demantirati da su ponovo u vezi.

Kanadski glazbenik Shawn Mendes i njegova bivša djevojka, kubansko-američka pjevačica i glumica Camila Cabello, uhvaćeni su kako se strastveno ljube na glazbenom festivalu Coachella, no oni uporno demantiraju da su obnovili vezu. Ipak, ovih je dana par ponovno viđen kako u noćnim satima šeće Malibuom držeči se za ruke pa se čini kako su ipak odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Shawn Mendes i Camila Cabello upoznali su se 2014., kada je ona bila članica grupe Fifth Harmony, a on je te godine potpisao diskografski ugovor s izdavačkom kućom Island Records i nakon pobjede u glazbenom showu Ryan Seacrest "Best Cover Song" počeo osvajati top liste. Vezu su započeli u srpnju 2019., nakon snimanja zajedničkog spota za njezinu pjesmu "Señorita" i od tada postali nerazdvojni. No, u studenom 2021., nakon godinu i pol veze, objavili su vijest o prekidu i šokirali fanove koji su ih smatrali - savršenim parom. Nakon Camile, popularni pjevač upustio se u vezu s 51- godišnjom kiropraktičarkom i doktoricom Jocelyne Mirandom čiji je bio pacijent i s kojom je viđen nekoliko puta u vrlo opuštajućim situacijama.

Camila je nakon prekida utjehu pronašla u zagrljaju Austina Kevitcha, izvršnog direktora dejting aplikacije Lox Club, ali veza nije potrajala. I dok se par još uvijek nije oglasio oko svoje veze, sada je očigledno da su odlučili pokušati još jednom.

Linker
20. travanj 2024 03:26