Jedinstveno iskustvo

Popularni pjevač provozao obožavateljice u autu, poslije je za njih održao privatni koncert

Upravo je uz njihovu pomoć i odabrao koji će sljedeći singl zatreperiti glazbenim eterom domaće scene

Virovitički rock pop sastav Vatra izbacit će 15. studenog svoj jubilarni deseti studijski album "Javi se kad stigneš" koji nosi jednako ime kao i popularni singl koji je prije dva mjeseca odmah nakon objave zasjeo na prvo mjesto najemitiranijih domaćih pjesama. Javnost je do sada imala priliku uživati u još pet naslova sa spomenutog jubilarca: "Sva naša ljeta", "Carstvo sunca", "Vidi kako se smiješ", "Nova godina nije se dogodila" i "Rum na usnama" (ft. Božo Vrećo), a uskoro će biti poznate i preostale pjesme. Na dan izlaska novog albuma u eter će biti pušten i novi singl, a prve slušateljice koje su za njega saznale su Ivana i Maja. Njih dvije su pobijedile na nagradnom natječaju te osvojile posebno iskustvo koje su osmislili Hyundai i Gloria Auto - Savršenu slušaonicu Ivana Dečaka powered by Hyundai Ioniq 5. Frontmen grupe Vatra je osobno došao po njih u novom Hyundai Ioniq 5 te im ekskluzivno pustio preostale pjesme s albuma "Javi se kad stigneš". Upravo je uz njihovu pomoć i odabrao koji će sljedeći singl zatreperiti glazbenim eterom domaće scene. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Hyundai Ioniq 5 je pritom bio savršena pozornica za ovu jedinstvenu avanturu. Riječ je o modelu novog, samostalnog Hyundaijevog električnog branda „Ioniq“ koji ima doseg od 481 kilometra, što je dovoljno za putovanje od Zagreba do Biokovo Skywalk šetnice. No, na tu računicu se lako može prilijepiti još dodatna stotka. Naime, IONIQ 5 dolazi s opcijom solarnog krova, što znači da se može puniti i tijekom vožnje, pod uvjetom da je vani sunčano. Nadalje, auto ima i mogućnost ultra punjenja, tako da će se u roku od 5 minuta napuniti dovoljno da prijeđe još dodatnih 100 kilometara.

image

Hyundai Ioniq 5

HANZA MEDIA

Regularno punjenje pritom ne traje predugo. Zahvaljujući novoj platformi koja radi na 800 volta, može se puniti i na ultrabrzim istosmjernim punjačima od 350 kW, na kojima se obje baterije - kapaciteta 58 ili 72,6 kWh - s početnih 10 na 80 posto napune za svega 18 minuta. Iako je riječ o autu na struju, bilo bi pogrešno zaključiti da ispod haube ne spava prava zvijer koja do brzine od 100 km/h dođe za samo 5,2 sekundi.

image

Hyundai Ioniq 5

HANZA MEDIA

Osim za ljubitelje električnih automobila, ovaj model je odlična platforma za glazbene entuzijaste. Dolazi uz vrhunski zvučni sustav BOSE s osam zvučnika visokih performansi, optimalno podešenih za pružanje nevjerojatnog zvuka. Osim toga, ima i dvosmjerni vanjski priključak za punjenje, uz koji je moguće napajati uređaje do 3,6 kW čak i kada je vozilo isključeno, što je odlična prilika za maleni koncert kao što je to demonstrirao Ivan Dečak.

image
HANZA MEDIA

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Hyundaijem.

Linker
15. travanj 2024 10:43