uskoro stiže

Poslastica za fanove Christine Aguilere: Novi dokumentarac daje intiman pogled u njen život

Film će pratiti priču o njezinom usponu u glazbi - od Disneyjeve zvijezde do pop ikone kroz mnoštvo snimaka iz osobne arhive.

Glazbenica Christina Aguilera ići će stopama svojih kolega. Naime, peterostruka dobitnica Grammyja udružila se sa studijima TIME i Roc Nation kako bi objavila dokumentarac s pogledom na njezin uspon do slave i život iza zatvorenih vrata.

Film će tako dati intiman pogled na to tko je Aguilera profesionalno i osobno, a moći ćemo saznati i njezina razmišljanja o odrastanju u industriji kao Disneyjeve zvijezde pa sve do pop ikone i majke koja se bori za kreativnu slobodu i ravnopravnost spolova.

image

Christina Aguilera

IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Christina je trajan talent i neponovljiva zabavljačica. Ona je doista jedan od velikih glasova našeg vremena, a ovo je savršen trenutak da se njezina priča ispriča", rekao je Loren Hammonds, direktor dokumentaraca u TIME Studios. Projekt će režirati Ting Poo koja stoji iza Amazonovog dokumentarca "Val" iz 2021., koji se fokusirao na život glumca Vala Kilmera.

U dokumentarcu moći ćemo vidjeti i snimke iza scene iz Aguilerine osobne arhive i one nešto novije snimljene u proteklih 18 mjeseci tijekom nedavnih putovanja i nastupa.

"Christina Aguilera jedna je od najlegendarnijih umjetnica našeg vremena, čija je glazba inspirirala milijune ljudi diljem svijeta. Uistinu sam počašćen ispričati priču o njoj jer sam siguran da će to inspirirati mnoge ljude", rekla je Poo.

image

Christina Aguilera davne 2000.

RON WOLFSON, 2006 ALL RIGHTS RESERVED/EVERETT/PROFIMEDIA

Aguilera je u siječnju ove godine objavila EP album "La Fuerza", a u svibnju još jedan, "La Tormenta" te otišla na europsku promotivnu turneju svojih novih pjesama. Osim toga, izdala je i posljednji dio svoje trilogije, EP "La Luz" u rujnu i za Billboard otkrila što joj ta trilogija znači.

"Moja poanta i svrha je ispričati priču s kojom se drugi mogu poistovjetiti i osjetiti osnaženim te pronaći oprost za sebe i one koji su nas povrijedili. Mislim da je to jako važna stvar kroz koju svi moramo proći. Ovo je bio moj trud da složim slagalicu", poručila je glazbenica.

Linker
25. travanj 2024 18:13