Digla ga s dna

Posrnuli glumac otkrio da ga je prava prijateljica spasila: Jennifer Aniston je moj anđeo čuvar

Glumac koji je u svojim memoarima otvoreno progovorio o ovisnosti o alkoholu i drogama što ga je skoro koštalo života, priznaje da mu je prijateljica i kolegica iz serije ‘‘Prijatelji‘‘ prva pružila ruku i pomogla u oporavku.

Posrnuli glumac Matthew Perry krenuo je u ozbiljnu kampanju promoviranja svojih šokantnih memoara "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" u kojima se potpuno ogolio i priznao ovisnost o alkoholu i drogama, a u novom razgovoru s Diane Sawyer za ABC News koji će se emitirati 29. listopada, otkrio je tko mu je u tim teškim trenucima najviše pomogao.

‘‘Vječno sam joj zahvalan jer me suočila s problemom i bila je stalno uz mene tijekom mog dugog oporavka‘‘, kazao je za prijateljicu Jennifer Aniston, kolegicu iz serijala ‘‘Prijatelji‘‘ koja ga je među prvima upozorila da ima ozbiljnih problema s ovisnošću koje mora riješiti ako kani živjeti.

image

U seriji ‘‘Prijatelji‘‘ koja mu je donjela najveću slavu i - ovisnost

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

‘‘U vrijeme kada sam trebao biti glavna faca u gradu, bio sam u mračnoj sobi potpuno sam sastajući se samo s dilerima droge. Zamislite koliko je to bilo zastrašujuće‘‘, kazao je Perry dodajući kako mu je Aniston najviše pomogla da ga izvuče iz tog ambisa ovisnosti.

image

Ovih dana snimljen je u ženskoj pratnji kako dolazi na nogometnu utakmicu

COLEMAN-RAYNER/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

A sve je počelo u vrijeme njegove najveće popularnosti koju mu je donijela uloga Chandlera Binga u planetarno popularnoj seriji ‘‘Prijatelji‘‘ koja mu je donosila zaradu od milijun dolara po epizodi. Velika količina tog novca, kako se sada razotkrilo, otišla je u ruke raznim dilerima, a njegove ovisnosti zamalo su ga koštale života. Puno puta potražio je stručnu pomoć, bio na rehabilitaciji, ali bez uspjeha. Sada tvrdi da je ‘‘čist‘‘ jer se drugačije ne bio mogao suočiti sa svojim problemom, a Jennifer Aniston bit će uvijek uz njega i čuvati ga od njegovih demona.

Linker
11. travanj 2024 15:07