Cansu Dere

Poznata turska glumica, za kojom su svi tragali nakon teškog potresa, napokon se oglasila

Turska glumica razjasnila je zašto je nestala s društvenih mreža i iz javnog života nakon stravične kataklizme u njezinoj domovini.

Nakon što se kratko pisalo kako je nestala, turski mediji su objavili da je glumica Cansu Dere živa i posvećena pomaganju sunarodnjacima nastradalima u potresu, ali pratitelji zvijezde serija "Nevjera" i "Ezel" svejedno su se brinuli. Kako i ne bi kad se, paralelno sa stravičnim prizorima iz Turske, danima nije pojavljivala na društvenim mrežama i nije se oglašavala ni medijima. Pokazalo se da su donekle bili u pravu: poslije jakog potresa u kojoj je poginulo preko 40.000 ljudi, 43-godišnja zvijezda serije "Majka" doživjela je nezgodu. U prvoj izjavi za javnost otkako je prije više od mjesec dana iščezla, pojasnila je ovih dana - da je slomila petu.

"Nije mi bila namjera nikoga zabrinuti. Nisam netko tko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke", rekla je za CNN Turky. Nije precizirala kako se ozlijedila već samo to da je takav lom zahtijevao dugi oporavak. Morala je ležati kod kuće dok peta ne zacijeli.

image

Na filmskom festivalu u Cannesu 2015.

BRIQUET-HAHN/ABACA/SHUTTERSTOCK

Javnost je odahnula jer nije mala stvar kad lice, koje je toliko poznato da je, na neki način, postalo sinonim za turske televizijske uspješnice, jednostavno nestane a u isto vrijeme u njezinoj domovini odvija se riječima teško opisiva tragedija.

Linker
12. travanj 2024 17:50