TOMISLAV KRISTO/CROPIX
put putuju

Poznati Hrvati početak 2023. provode na putu: Neki su na snijegu, a drugi u raju na zemlji

Profili poznatih Hrvata puni su fotki s putovanja, od onih na snježe padine europskih skijališta, preko izleta u velike gradove, do uživanja u raju na zemlji.

Profili poznatih Hrvata puni su fotki s putovanja, od onih na snježe padine europskih skijališta, preko izleta u velike gradove, do uživanja u raju na zemlji.

Početak godine brojni Hrvati, a među njima i oni poznati, iskoristili za odlazak na snježne padine i uživanje u skijanju. Neki su se već javili s fotografijama svog zimovanja i pokazali koliko uživaju u odmoru.

S druge strane, puno je onih koji su slobodne dane odlučili iskoristiti u toplijim krajevima, ispijajući koktele u kratkim rukavima.

Ljupka Gojić Mikić s obitelji je otišla u skijašku regiju Alta Badia u jugoistočnom dijelu Južnog Tirola. Najprije se javila sa snijega, odjevena u skijaško odijelo, te je svojim pratiteljima zaželjela sretnu novu godinu.

Potom je s njima podijelila pogled u kojem uživa, a na kraju je otkrila i da se odvažila na kupanje u ugrijanom bazenu okruženom snijegom.

Novu godinu na skijalištu je dočekala i glumica Ecija Ojdanić.

"Ako se po prvom danu nadolazeća godina poznaje, ovo će biti jedna dobra godina! Živjeli svi! Nadam se da glave nisu teške od sinoć!", poručila je.

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica Jelena Petrović sa suprugom Antonijem i sinom Nikom uživala je na austrijskim snježnim padinama.

Gastro zvijezda, slastičarka Ivana Čuljak sa svojim je dečkom, Meksikancem Alejandrom Nicolasom, otputovala na Farske otoke, gdje uživa u snježnoj idili. Nakon toga planira bijeg u tople krajeve, to jest u domovinu svog odabranika, trgovca nekretninama s kojim je u vezi dvije godine.

Ana Maras Harmander još je u staroj godini otputovala u Amsterdam, a posljednjih dana prebacila se u Rotterdam.

"Nema to veze s gradom, već s osjećajem. Rotterdam, za mene si čaroban", napisala je.

Mirjana Mikulec je otišla u toplije krajeve. Kraj godine dočekala je na Maldivima.

"Godišnji s dragim prijateljima za pamćenje. Bilo nam je divno, opustila sam se kao nikad, a sad idemo poslovno na još jednu drugu destinaciju. Naravno i poslovno i privatno. Naših klijenata ima svugdje u svijetu. Pogađate gdje? Ne, nije Pariz! P.s. ne pamtim kad sam zadnji put objavila obiteljsku sliku gdje smo svi skupa, stalno netko fali!", poručila je pored zajedničke fotografije.

Kasnije je otkrila da je Dubai druga destinacija na koju su otišli.

Manekenka i influencerica Lidija Lešić sa suprugom Kazimirom otputovala je u Tajland, koji naziva svojim domom daleko od doma.

"Osmijeh govori sve. Kući sam daleko od kuće", poručila je pored fotografije iz Bangkoka.

Luka Nižetić nije otišao daleko, prve dane nove godine provodi u glavnom gradu nama susjedne Mađarske, Budimpešti.

Linker
26. travanj 2024 13:24