Prava tinejdžerica

Predivna Blue Ivy stigla na Grammyje: Ljepotom i elegancijom zasjenila je svoje slavne roditelje

Najstarija kći Beyonce i Jay Z-ja prije nekoliko dana navršila je 12 godina, a svojim stilom održala je lekciju brojnim zvijezdama koje su se začudile kako je živahna djevojčica izrasla u pravu ljepoticu.

Među mnogim zvijezdama koje su se pojavile na dodjeli najznačajnije glazbene nagrade Grammy, bio je i Jay Z koji je dobio uglednu nagradu Dr. Dre Global Impact, a na pozornici je umjesto supruge Beyonce, uz njega bila njihova najstarija kćer Blue Ivy. I naravno ukrala svu pažnju jer je nekad preslatka djevojčica izrasla u predivnu 12-godišnju ljepoticu. Za svoje premijerno pojavljivanje na Grammyjima odjenula je bijelu sjajnu haljinu modne kuće Vivienne Westwood, na nogama je nosila polučizme na platformu Larroudé, u rukama s brižno nalakiranim dugim noktima držala je malu clutch torbicu. Na pozornicu je stigla našminkana, a njezina dugačka kosa bila je ispletena u sitne pletenice. Okupljeni su komentirali kako je stilom i ljepotom dostojna nasljednica svoje lijepe mame, ali su se i iznenadili kako dojučerašnji vrckavi djevojčurak postaje zrela tinejdžerica. A pokazala je i svoju zrelost jer se u govoru zahvale, njezin tata ‘obrušio‘ na Glazbenu akademiju prigovorivši kako njezinoj mami Beyonce, osobi s najviše osvojenih Grammyja, nikada nisu dodijelili Grammy za najbolji album. ‘‘Tu vam nešto ne štima matematika‘‘, rekao je Jay Z i ponosno pogledao svoj suprugu u publici dok se Blue Ivy kraj njega samouvjereno smiješila.

image

Blue Ivy osim ljepote od svojih je roditelja naslijedila i brojne talente

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

No osim ljepote, od svojih roditelja naslijedila je i brojne talente, pa je tako mamu pratila kao prateća plesačica na prošlogodišnjoj svjetskoj turneji Renaissance. Osim toga Blue Ivy, koja je ime dobila po plavom bršljanu s Hvara koji je ljepotom oduševio njezine roditelje dok je još bila u majčinom trbuhu, 2021. dobila je i Grammy zajedno s majkom. Naime, ona je pjevala na njezinoj pjesmi "Brown Skin Girl" za kojeg je Beyonce dobila najprestižnije glazbeno priznanje. No, njezina ‘pjevačka‘ karijera započela je odmah po rođenju. Njezino gugutanje i plač tata je snimio dok je imala smo dva dana i uvrstio ga na pjesmu "Glory" pa je tako Blue Ivy postala najmlađa osoba u povijesti koja je uvrštena na Billboardovu top listu. Blue Ivy rođena je 7. siječnja, tri dana nakon što rođendan ima njezina baka Tina Knowles koja je u rođendanskoj čestitci svojoj unuci prije dvije godina otkrila i sve njezine druge talente.

image

Jabuka ne pada daleko od stabla: elegantna Beyonce i još elegantnija Blue Ivy prošlo ljeto

RICK DAVIS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

‘‘Dan kad si se rodila bio je jedan od najboljih dana u mom životu. Molila sam i pokušavala nagovoriti tvoju mamu da te dobije 4. siječnja, na moj rođendan. Stvarno sam željela da budeš rođena na isti dan kao i ja, ali kao i tvoja teta Solo, odlučila si doći kad ti budeš za to spremna, a to je bilo 7. siječnja, tri dana nakon mog rođendana. Ali sada kada te dobro poznajem, shvaćam da ti je trebao tvoj dan jer si tako posebna, prava kraljica. Možeš pjevati, plesati, igrati košarku, odbojku, slikati, crtati, kipariti, šivati, pisati poeziju, pisati pjesme, stvarati, glumiti, svirati klavir... Mogla bih nabrajati unedogled, jer zapravo ne postoji ništa što ne možeš učiniti. Zabavna si, lijepa, graciozna, ljubazna i nevjerojatno pametna. Nisam mogla poželjeti bolju unuku, gospođice Blue Ivy Carter!‘‘

image

Jay-Z dobio je priznanje Dr. Dre Global Impact Award, a na pozornicu se popeo uz svoju kćer Blue Ivy

VALERIE MACON AFP

Nema sumnje da je pred Blue Ivy sigurno velika karijere u zabavnoj industriji samo se treba vidjeti hoće li prevagnuti ples ili pjevanje koju će brižno usmjeravati i paziti njezin tata Jay Z, glazbeni mogul koji je zaslužan za mnoge uspješne karijere zbog čega je uostalom i dobio uglednu nagradu na Grammyjima. Inače, Beyonce i Jay Z uz Blue Ivy imaju još i šestogodišnje blizance - kćer Rumi i sina Sira.

Linker
06. travanj 2024 21:33