DAMJAN TADIC/CROPIX
rodila se ljubav?

Prelijepu glumicu ulovili s Igorom Kojićem, evo što je odgovorila na pitanje o vezi s njim

Da su zajedno počelo su sumnjati kad su oboje na Instagramu objavili gotovo identične fotografije.

Da su zajedno počelo su sumnjati kad su oboje na Instagramu objavili gotovo identične fotografije.

Igor Kojić i srpska glumica Teodora Bjelica više ne skrivaju svoju bliskost, a nedavno su bili zajedno na zimovanju. Nakon razvoda od Severine Vučković, Igor dugo nije viđen u javnosti s djevojkom, no početkom godine su ga srpski mediji snimili na Kopaoniku s novom djevojkom.

"Igor poslije razvoda nije ni razmišljao o ljubavi, možda ga nijedna djevojka nije toliko ni privukla da bi se zainteresirao kao za Teodoru. Samo dok ih gledamo sa strane, vidi se da su zaista sretni. Iako su tek na početku veze, funkcionira kao da se poznaju mnogo duže. Potpuno su prepušteni trenutku, ne skidaju osmjeh s lica kada su zajedno, otvoreno razgovaraju o svemu. On je je doslovno poludio za njom", rekao je izvor za srpski Blic.

Da su zajedno počelo su sumnjati kad su oboje na Instagramu objavili gotovo identične fotografije.

"Nekako su kliknuli na prvu što se kaže. Razumiju se i među njima nema nikakvih prepirki, sve se dogovaraju i nekako to za sada baš glatko ide. Ovo je njihov prvi zajednički odmor, provode 24 sata zajedno i tu se sve najbolje vidi. Igor nije štedio novac da udovolji Teodori. Uzeo je hotel koji košta više od 300 eura. Iskeširat će sigurno oko 3000 eura samo na smještaj, dok ne štedi ni kada je provod u pitanju", dodao je izvor.

Srpski mediji pišu da su se Igor i Teodora upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ni jedno od njih ne želi komentirati ništa oko svoje veze. "Važno je da čovjek voli i da je zaljubljen", rekla je ona nedavno srpskim medijima.

"Ni jedno ni drugo se nisu nadali ovome. Kada su se upoznali, kockice su se nekako odmah spojile. Igor je već bio s pjevačicom, a i glumicom, tako da mu Teodorina odsustva zbog snimanja sigurno neće predstavljati problem. Zavela ga je naravno već na prvi pogled, ali ga je osvojila karakterom. Igor voli komunikativne djevojke, ne radi ništa na silu, ili se rayumije s nekim, ili ne - istakao je izvor.

image

Igor sa Severinom i njenim sinom Aleksandrom

DAVOR MATOTA/CROPIX

Navodno je Teodorina majka, glumica Gordana Bjelica upoznala Igora, a kako izvor tvrdi, najvažnije joj je da je Teodora sretna.

"Njih dvije imaju jako otvoren odnos, Teodori je najbitnije mišljenje majke, zbog čega je na samom početku željela da upozna Igora i nju. Gordani se Igor dopao, ostala je puna dojmova", rekao je izvor.

Linker
27. travanj 2024 10:51