Velike pripreme

Prikazana snimka: Troje ljudi pokušavalo je ugurati Kim Kardashian u haljinu Marilyn Monroe

Nakon tri tjedna gladovanja, Kim je dobila dopuštenje da ponovno isproba kultnu haljinu, prvo je obukla steznik, zatim su tri osobe s rukavicama za zaštitu tkanine navlačile haljinu Marilyn Monroe preko Kimine pozadine.

Svi smo znali da je bila velika muka za Kim Kardashian dobiti dopuštenje i stati u haljinu Marilyn Monroe, koju je nosila na Met Galu. Za taj izlazak skinula je oko osam kilograma u samo tri tjedna, no sada su u svojoj reality emisiji Kardashiani pokazali kakva je to zapravo drama bila u pozadini. Reality zvijezda prvi put je probala haljinu u kojoj je slavna glumica otpjevala "Happy Birthday Mr. President" - i nije stala u nju. Zato su joj u Ripleyevom muzeju zabranili da je ikad više isproba.

No Kim je zapela i izbacila iz prehrane sve ugljikohidrate, pojačala režim vježbanja i položila sve nade u svoje rublje za oblikovanje tijela SKIMS. I to je bilo uzalud - odbili su je, sve dok mama Kris Jenner nije nazvala sjedište muzeja koji čuva dragocjenu ostavštinu Marilyn Monroe.

image

Kim Kardashian postala je vijest sezone kad se na Met Gali pojavila u haljini Marilyn Monroe

NBC/TODAY SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mama je uspjela pridobiti muzej, da posude njenoj Kim haljinu - ako ova u nju stane. Kim se u muzeju divila izloženim predmetima koji su nekada pripadali Monroe - od seta šminke, do legendarnog kardigana kojeg je nosila na plaži na posljednjoj fotografiji koja je snimljena.

"Idemo isprobati haljinu. Ako ne ide, nosit ću ovu vestu... šalim se", Kim je bila nervozna uoči velike probe. "Doletjela sam na Floridu kako bih isprobala haljinu od Marilyn u muzeju Ripley‘s. Nisu mi htjeli dati ni da je isprobam, dok Kris Jenner nije nazvala", ispričala je slavna Kardashianka.

Njena majka, lukava kao i uvijek, nije htjela otkriti što je rekla vodstvu muzeja, da se predomisle.

image

Da navuče haljinu imala je pomoć troje ljudi

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Nakon što ih je mama nazvala pristali su da mi dopuste da isprobam haljinu, posljednji put. Ako mi pristaje idem na Met. Ako mi ne pristaje, ne idem na Met", kazala je Kim.

Prvo je na sebe navukla komad odjeće za oblikovanje tijela, u boji kože, s nogavicama koje sežu do koljena. Tri osobe s rukavicama za zaštitu tkanine navlačile su haljinu Marilyn Monroe preko Kimine pozadine. U jednom trenu je pitala treba li staviti još jedan steznik.

image

Na kraju je nisu mogli zakopčati

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Teško je, jer ne možeš skliznuti u ovu haljinu kako bi stvarno trebalo, to je težak dio, jednostavno smo je trebali navući", objasnila je.

"Kim uvuci svoje dupe", kazao je Chris Stapleton, a reality zvijezda je objasnila da je on podigao njen gluteus u SKIMS-u, i na neki način ga premjestio da ode gore.

image

Kim je na Met Galu išla u haljini otvorenoj na pozadini

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako je nisu ni zakopčali potpuno, Kim je bila izvan sebe od sreće što se uspjela uvući u haljinu. Čak je predložila da ostane tako i da na Met galu dođe s otvorom na guzi. "Što ako ostavimo ovako i stavimo krzno preko toga?", pitala je Kim, a zaposlenica muzeja je odgovorila da je to savršena ideja.

Odmah je nazvala sestru Khloe koja je također bila izvan sebe od sreće.

image

Kim i Pete Davidson na Met Gali 2022.

AVALON/AVALON/PROFIMEDIA
image

Sad znamo zašto se Kim nije odvajala od krznenog kaputića

AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

"Događa se, događa se. Nosit ću originalnu haljinu Marilyn Monroe na Met Galu", kazala je Kim u dijelu ispovijesti. "Kao pristaje mi, recimo. Mislim, odozada je ne mogu zatvoriti. Moje dupe i dalje nije stalo, ali ide gore", kazala je Kim sestri.

Tako je majstorica Kim otkrila da na Met Galu nije išla u zakopčanoj haljini, nego se snašla uz pomoć krznene stole, koju je imala prebačenu preko ruku pozadine.

Linker
24. travanj 2024 18:19