Princ William

 SHUTTERSTOCK
Druženje s Woodom

Princ William otkrio jedan jedini uvjet pod kojim bi išao na turneju s Rolling Stonesima

Kada ga je gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood pozvao da ih prati na njihovoj turneji, princ je rekao da ima samo jedan uvjet, a taj je da sa sobom povedu njemu omiljenu Taylor Swift.

Kada ga je gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood pozvao da ih prati na njihovoj turneji, princ je rekao da ima samo jedan uvjet, a taj je da sa sobom povedu njemu omiljenu Taylor Swift.

Princ William nedavno se družio s okorjelim rokerom Ronniejem Woodom koji je otkrio o čemu je pričao s budućim engleskim kraljem, a teme su bile vrlo ležerne. Iako se susret dogodio na dodjeli nagrada Tusk Conservation koje dobrotvorna zaklada Tusk Trust dodjeljuju vodećim borcima za zaštitu divljih životinja, ‘dečki‘ su nakon formalnog dijela pričali i o glazbi. Svečanost je održana u londonskom hotelu Savoy, a nakon što je princ pohvalio novi album Roling Stonesa ‘‘Hackney Diamonds‘‘, Ronnie Wood ga je pozvao da im se pridruži na skorašnjoj turneji. Sa širokim osmijehom princ mu je kao iz topa odgovorio - ‘‘Vrlo rado, ako sa sobom povedete Taylor Swift.‘‘

image

Prin se odlično zabavljao i društvu rokera i njegove supruge

VICTORIA JONES/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Tako je William, ako je još itko sumnjao, potvrdio kako je veliki fan američke kantautorice s kojom je uostalom jednom i zapjevao. Dogodilo se to točno prije deset godina kada je u Kensingtonskoj palači održana humanitarna akcija za prikupljanja sredstava za Centerpoint, dobrotvornu organizaciju za mlade beskućnike, a na događaju su pjevali Taylor Swift i Jon Bon Jovi. ‘‘Kada sam ih ugledao u dvorani ostao sam bez riječi, a i danas mi je malo neugodno kada se sjetim da sam se popeo na binu i s njima zapjevao‘‘, rekao je princ u jednom intervjuu.

image

Williamov nastup s Taylor Swift i Jon Bon Jovijem 2013.

DIGITAL/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA DIGITAL/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA

Na druženju u Savoyu, Ronnie Wood se našalio i na svoje godine i one od Mick Jaggera i Keith Richardsa pa je s obzirom na 235 koliko ih imaju zajedno, rekao: ‘‘Trebalo bi razgovarati o tome da nas konzervirate s obzirom na naše godine i tako zauvijek sačuvate Rolling Stonese.‘‘ Uglavnom, smijeha nije nedostajalo, s njima je bila i Ronniejeva supruga Sally Humphreys, a lijepo je vidjeti 41- godišnjeg kraljevića kako se zna i može opušteno zabavljati.

Linker
27. travanj 2024 20:13