sretniji dani

Prisjetila se početka veze s legendarnim glumcem, koji se danas bori s teškom bolešću

Nažalost, slavni glumac u sve je lošijem stanju, ali Emma ne odustaje od njihove ljubavi.

Dirljivom objavom na Instagramu, Emma Heming prisjetila se nekih davnih, sretnijih vremena, kada je upoznala i zaljubila se u Brucea Willisa. Objavila je video njihovog prvog zajedničkog zimovanja uz komentar: "Bilo je to te zime, prije 15 godina, do ušiju sam se zaljubila u njega, ljubav mog života."

Nažalost, nije joj preostalo ništa osim lijepih sjećanja, jer je slavni glumac u dosta lošem zdravstvenom stanju. Njegova bolest, zbog koje je prije nekoliko mjeseci prekinuo karijeru, očito je vrlo progresivna i ne daje nade za oporavak. Boluje od afazije, neurološkog poremećaja koji uzrokuje gubitak ili poremećaj govora, koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja i gubitak govora. Emma Heming u njegovoj se bolesti još više zbližila s njegovom prvom suprugom Demi Moore i njihove tri kćeri od kojih mu najstarija Rummer uskoro treba podariti prvo unuče.

image

Obiteljska idila prije tri godine

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Bruce Willis i Emma Heming nisu krili koliko su zaljubljeni

GREG ALLEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Emma i Bruce Willis zajedno imaju dvije kćeri, desetogodišnju Mabel i osmogodišnju Evelyn koje se s tatom igraju i animiraju ga koliko god mogu. Obitelj najviše vremena provodi na imanju u Idahu gdje imaju potrebnu privatnost, a Emma se o svom suprugu brine s velikom ljubavlju. A da joj nije lako gledati ljubav svog života kako propada, moglo se vidjeti iz njezinog iskrenog posta kojeg je ljetos objavila na Instagramu.

Uz fotografije na kojima se vidi kako brine o imanju napisala je: "Ovo je bilo ljeto samootkrivanja —pronalaženja novih hobija, izlaska iz zone udobnosti i aktivnosti. Moja tuga može paralizirati, ali učim kako živjeti uz nju. Kao što mi je moja pokćerka Scout rekla, tuga je najdublji i najčišći oblik ljubavi. Nadam se da ćete i vi pronaći utjehu u tome."

Linker
20. travanj 2024 16:37