na Azurnoj obali

Prošlo je godinu dana od vjenčanja slavne ljepotice o kojem se naveliko pričalo, a uskoro stiže i beba

Sofia Richie i Elliot Grainge vjenčali su se u travnju prošle godine na jugu Francuske, a sada čekaju svoje prvo dijete.

Model i influencerica Sofia Richie na svom je Instagram profilu podijelila fotografije s prošlogodišnjeg vjenčanja s glazbenim producentom Elliotom Graingeom. Par se vjenčao u travnju 2023. godine na jugu Francuske, a o vjenčanju se pričalo tjednima. "Na današnji dan prije godinu dana! Za tebe bi se ponovno udala milijun puta", napisala je kći Lionela Richieja u emotivnoj objavi na svom Instagramu koju je posvetila suprugu.

Sofia je na vjenčanju nosila čak tri Chanelove vjenčanice, a za Vogue je ispričala kako je tekao put do njezine haljine iz snova otkrivši tom prilikom da je njezin san bio nositi upravo kreaciju čuvene francuske modne kuće na svoj veliki dan.

Za ceremoniju je odabrala haljinu bez rukava s velom i dugačkim šlepom, koju je u društvu svekrve isprobala u pariškom Chanelovom butiku. Na generalnoj probi pojavila se u dvodijelnoj strukiranoj haljini s visokim okovratnikom boje slonovače, a nakon vjenčanja se preodjenula u kratku bijelu haljinu inspiriranu runway Chanel modelom koji je nosila Claudia Schiffer s prišivenim cvijetom kamelije na prednjoj strani. Njezin odabranik nosio je klasični crni smoking s leptir mašnom.

image

Sofia Richie Grainge i njezin suprug Elliot Grainge

GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Vjenčanje je okupilo mnoga poznata lica iz svijeta filma, mode i glazbe. Na Azurnu obalu mladenci su stigli privatnim zrakoplovom u društvu svojih najboljih prijatelja, s kojima su se u očekivanju svog velikog dana zabavljali na plaži, u vožnji oldtimer kabrioletom po pitoresknim cestama duž Azurne obale, na jahtama koje su im bile na raspolaganju u tamošnjoj marini, te u noćnim provodima u klubovima.

Par se poznaje od malih nogu, prohodali su 2021. godine, a samo godinu nakon su se i zaručili. U siječnju su za Vogue potvrdili kako čekaju svoje prvo dijete, malenu djevojčicu. "Saznala sam vrlo rano, u četvrtom tjednu trudnoće. Bila sam na putu u Milano, na reviji modne kuće Prada i osjećala sam se užasno ali sam sve pripisivala jet lagu", otkrila je Sofia. Po povratku u Los Angeles odlučila je napraviti test jer se spremala za koncert Eda Sheerana, a kako joj je mjesečnica kasnila nekoliko dana odlučila je provjeriti da nije možda trudna.

"Elliot se već naviknuo da svako malo radim test, pa nije pridavao mnogo pozornosti kada sam mu rekla da ću provjeriti jesam li trudna. Uzela sam jedan od onih najjeftinijih testova i na njemu se pojavila jedva vidljiva crtica, ali toliko sam već bila navikla na negativne testove da sam je odmah primijetila", dodala je influencerica koju samo na Instagramu prati više od 11 milijuna ljudi i priznala kako je supruga poslala da kupi još tri testa kako bi bili sigurni u rezultat.

"Kada su svi testovi bili pozitivni oboje smo počeli plakati. Bili smo presretni, ali bilo je prerano da svima kažemo tako da smo vijesti skrivali čak i od prijatelja", zaključila je Sophia koja jedva čeka da na svijet stigne njezina mala nasljednica.

Linker
22. travanj 2024 20:02