RIJETKI PRIZORI

Prve fotografije s djecom i partnerom: Glumica Rachel McAdams uhvaćena u obiteljskom izlasku

Filmska zvijezda toliko dobro čuva privatnost da je postojanje kćeri otkrila tek dvije godine nakon njezina rođenja.

Rachel McAdams uživala je u šetnji ulicama Los Angelesa s partnerom i dvoje djece i taj je dnevni izlazak bio prva prilika u kojoj je holivudska glumica snimljena s kompletnom obitelji, objavio je Daily Mail. Štoviše, zvijezda romantične „Bilježnice” toliko dobro čuva privatnost da je postojanje kćeri otkrila u intervjuu, gotovo usput, tek kad je djevojčica već naveliko hodala i govorila. Glumica kanadskih korijena bila je, doduše, uzela dvogodišnju stanku od glume, no nitko nije otkrio što se tijekom te pauze dogodilo.

image

Prva fotografija četveročlane obitelji

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Sada je 44-godišnja Rachel opušteno šetala gradom s partnerom Jamiejem Lindenom i dvoje djece, odjevena u traperice i sivu majicu i s crnom šiltericom na glavi, a oči je zaštitila sunčanim naočalama. U jednoj je ruci držala čašu s ledenom kavom, a drugom je vodila petogodišnjeg sina, dok je Jamie, po zanimanju scenarist, u kolicima vozio kćer koja je rođena 2020. godine. Par nikada nije javno objavio imena djece.

image

Rachel McAdams zna razdvojiti poslovno i privatno

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Poznate su ranije Racheline veze s kolegama – neko je vrijeme hodala s Ryanom Goslingom, filmskom ljubavi iz „Bilježnice”, a dvogodišnju vezu s Michaelom Sheenom prekinula je 2013. S piscem Lindenom u vezi je sedam godina, predano čuvaju privatnost te se vrlo rijetko pojavljuju zajedno u javnosti i još nijednom nisu izašli zajedno na crveni tepih.

Zanimljivo je da je Rachel prvi puta javno spomenula kćer u prošlogodišnjem razgovoru za Access Hollywood u kojem je najavljivala film „Jesi li tu, Bože? Ja sam, Margaret” u kojem glumi majku jedanaestogodišnjakinje. „Uzbuđena sam zbog toga što će moja mala djevojčica jednog dana pogledati taj film”, rekla je tada Rachel, objavivši tako da uz sina ima i kćer. Glumica je još u mlađim godinama govorila da želi osjetiti čari majčinstva, samo za to treba pronaći pravog muškarca.

Linker
23. travanj 2024 09:42