STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
RIJETKI PRIZORI

Prve fotografije s djecom i partnerom: Glumica Rachel McAdams uhvaćena u obiteljskom izlasku

Filmska zvijezda toliko dobro čuva privatnost da je postojanje kćeri otkrila tek dvije godine nakon njezina rođenja.

Filmska zvijezda toliko dobro čuva privatnost da je postojanje kćeri otkrila tek dvije godine nakon njezina rođenja.

Rachel McAdams uživala je u šetnji ulicama Los Angelesa s partnerom i dvoje djece i taj je dnevni izlazak bio prva prilika u kojoj je holivudska glumica snimljena s kompletnom obitelji, objavio je Daily Mail. Štoviše, zvijezda romantične „Bilježnice” toliko dobro čuva privatnost da je postojanje kćeri otkrila u intervjuu, gotovo usput, tek kad je djevojčica već naveliko hodala i govorila. Glumica kanadskih korijena bila je, doduše, uzela dvogodišnju stanku od glume, no nitko nije otkrio što se tijekom te pauze dogodilo.

image

Prva fotografija četveročlane obitelji

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Sada je 44-godišnja Rachel opušteno šetala gradom s partnerom Jamiejem Lindenom i dvoje djece, odjevena u traperice i sivu majicu i s crnom šiltericom na glavi, a oči je zaštitila sunčanim naočalama. U jednoj je ruci držala čašu s ledenom kavom, a drugom je vodila petogodišnjeg sina, dok je Jamie, po zanimanju scenarist, u kolicima vozio kćer koja je rođena 2020. godine. Par nikada nije javno objavio imena djece.

image

Rachel McAdams zna razdvojiti poslovno i privatno

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Poznate su ranije Racheline veze s kolegama – neko je vrijeme hodala s Ryanom Goslingom, filmskom ljubavi iz „Bilježnice”, a dvogodišnju vezu s Michaelom Sheenom prekinula je 2013. S piscem Lindenom u vezi je sedam godina, predano čuvaju privatnost te se vrlo rijetko pojavljuju zajedno u javnosti i još nijednom nisu izašli zajedno na crveni tepih.

Zanimljivo je da je Rachel prvi puta javno spomenula kćer u prošlogodišnjem razgovoru za Access Hollywood u kojem je najavljivala film „Jesi li tu, Bože? Ja sam, Margaret” u kojem glumi majku jedanaestogodišnjakinje. „Uzbuđena sam zbog toga što će moja mala djevojčica jednog dana pogledati taj film”, rekla je tada Rachel, objavivši tako da uz sina ima i kćer. Glumica je još u mlađim godinama govorila da želi osjetiti čari majčinstva, samo za to treba pronaći pravog muškarca.

Linker
08. svibanj 2024 17:30