angelina jolie

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
DOLAZI NA BROADWAY

Rađa se nova nepo beba? Angelina Jolie zaposlila najmlađu kćer kao asistenticu produkcije

Angelina Jolie sprema se za broadwayski debi, a na novom projektu u pomoć joj priskače najmlađa kćer Vivienne Jolie-Pitt, velika obožavateljica kazališta.

Angelina Jolie sprema se za broadwayski debi, a na novom projektu u pomoć joj priskače najmlađa kćer Vivienne Jolie-Pitt, velika obožavateljica kazališta.

Nakon podosta uspješne uloge filmske režiserke, oskarovka Angelina Jolie okreće se njujorškoj ulici kazališta. Jolie je nedavno postala vodeća producentica broadwayske adaptacije “The Outsiders”, romana za mlade iz 1963. i istoimenog filma iz 1983.

Osim što je oskarovki ovo prva producentska uloga u kazalištu, ovaj projekt još značajnijim čini angažman njezine 15-godišnje kćeri Vivienne koja će na ovom projektu raditi kao asistentica produkcije. Vivienne je već dugo obožavateljica kazališta gdje ju Angelina odmalena vodi. Majka i kćer viđene su u New Yorku kako zajedno odlaze sa sastanka, a Angelina je za tu priliku nosila kombinaciju u svom prepoznatljivom stilu "tihog luksuza". I Vivienne je odabrala monokromatski, neupečatljivi look.

"Viv me podsjeća na moju majku po tome što nije usredotočena na to da bude u središtu pozornosti, već na tome da bude podrška drugim kreativcima", rekla je Jolie. "Vrlo je promišljena i ozbiljna po pitanju kazališta i naporno radi kako bi najbolje razumjela kako pridonijeti."

image
DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Mjuzikl na kojem se radi još od 2022. premijerno je izveden ranije ove godine u La Jolla Playhouseu u San Diegu gdje su ga mama i kćer s obitelji već pogledale. Duo se nakon premijere upoznao s autorom romana, S.E.Hintonom što je Jolie potaknulo da preuzme ulogu producentice.

“Osjećam se sretnom što mogu biti dio ove posebne produkcije. Glumu sam učila na Institutu Lee Strasberg gdje sam shvatila da je moja prva ljubav kazalište, ali mu se do sada nisam vratila”, rekla je Jolie.

Iako malo nervozna zbog veličine projekta, Jolie se nada da će ispuniti očekivanja gledatelja i pozitivno pridonijeti mjuziklu. “Nadam se da ću pridonijeti, a još uvijek učim od nevjerojatnog tima s kojim radim otkako me kći dovela na predstavu u La Jolla Playhouse”, objasnila je glumica. "Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena što će ovaj mjuzikl imati svoj broadwayski debi i radujem se dijeljenju ove nove adaptacije ‘The Outsiders’ sa svijetom."

Linker
27. travanj 2024 07:30