VESELJE U OBITELJI

Rafael Nadal postao je tata, njegova supruga Merry rodila je dječaka

Španjolski mediji objavili su da se prvi sin proslavljenog tenisača rodio u Palmi de Majorci, gdje obitelj živi, te da su majka i dijete dobro.

Supruga jednog od najboljih tenisača u povijesti Rafaela Nadala rodila je njihovo prvo dijete, objavili su španjolski mediji u subotu. The Diario de Mallorca i ostali španjolski mediji objavili su da je Merry Perelló, Nadalova supruga, rodila dječaka u privatnoj klinici na otoku Mallorci, gdje žive.

Nadal nije potvrdio ovu vijest, a njegova tvrtka za odnose s javnošću objavila je da neće komentirati privatne stvari. The Diario de Mallorca objavio je da su majka i dijete dobro.

Nadal i Perelló vjenčali su se 2019. nakon 14 godina duge veze. Dvostruki pobjednik Wimbledona otkrio je da su spremni za dolazak prinove još u ožujku 2018. godine.

image

Rafael i Merry na gala večeri Rafa Nadal Foundationa

IRINA R HIPOLITO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Namjeravam osnovati obitelj. Volim djecu i volio bih da rade ono što žele u životu, ne očekujem da me slijede na mojem putu", ispričao je tenisač.

Rafael je potvrdio da će postati otac u lipnju ove godine, nakon što se dugo šuškalo da je Merry trudna. Početkom rujna, uoči US Opena, tenisača su dočekale zabrinjavajuće vijesti o njegovoj supruzi. Merry je tada bila u 32. tjednu trudnoće i završila je u bolnici u Madridu. Španjolski mediji pisali su da liječnici razmišljaju i hitnoj operaciji, a Nadal nije želio otkriti o kakvim je komplikacijama bila riječ.

image

Nakon pobjede na Roland Garrosu 2022.

KOMMERSANT PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

"Bilo je puno nagađanja u medijima o zdravlju moje supruge. Mogu reći da je u dobrom stanju. Ne želim iznositi više detalja. U posljednje vrijeme sam pod veliki stresom, ovaj aspekt mi je jako bitan, ali dobro se nosim sa situacijom", izjavio je tada.

Inače, Rafael Nadal osvojio je u karijeri rekordna 22 grand slam naslova i po tome je bolji od svojih glavnih konkurenata za titulu boljeg tenisača u povijesti, Rogera Federera i Novaka Đokovića.

Linker
16. travanj 2024 17:38