Zarazni ritmovi

Rasplesana, odvažna i samouvjerena: Domenica ima novu pjesmu, obožavatelji uvjereni da će biti hit

Talentirana glazbenica s Korčule predstavila je singl "Prva ljubav, prva bol" koji je nastao još 2016. godine, kada njoj nije bilo ni u primisli da će se jednog dana profesionalno baviti glazbom.

Baš kao što je i najavila svojim pratiteljima na društvenim mrežama Domenica je 17. travnja objavila svoju novu pjesmu pod nazivom "Prva ljubav, prva bol". Riječ je o pjesmi koja bi mogla postati pravi ljetni hit, a talentiranu glazbenicu s Korčule predstavlja u ponešto drugačijem izdanju. Simpatična slatkica postala je rasplesana, samouvjerena i odvažna žena, a posebno je zanimljivo to što je pjesma nastala još 2016. godine kada Domenici nije bilo ni u primisli da će se jednog dana baviti glazbom.

"Nova pjesma napokon je vani! Velika vjerojatnost da ćete ju početi pjevati nakon prvog refrena, a isto tako ne odgovaram za to da je nakon prvog slušanja nećete izbaciti iz glave.Nadam se da će vam se svidjeti i jedva čekam čuti vaše komentare ", napisala je glazbenica na svom Instagramu.

Pjesmu, koja je uvertira u njezin drugi studijski album na kojem trenutno radi, potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić s kojima već godinama odlično surađuje. "Ima jako zaraznu melodiju, a isto tako donosi moćnu žensku energiju zbog pratećih vokala koji su je digli na još jedan veći nivo. Neka ovo bude pjesma za sve žene koje znaju ono što žele, a još više što ne žele", rekla je Domenica.

Pjesma već na prvo slušanje osvaja, a to potvrđuju i komentari pratitelja na YouTubeu. "Domenica ima hit", "Pjesma je prezarazna", "Fenomenalna", "I pjesma i spot savršeni", samo su neki od komentara obožavatelja, a sudeći prema ova je pjesma za Domnicu pun pogodak.

Linker
17. travanj 2024 14:47