želja za majčinstvom

Rebel Wilson o teškom putu do majčinstva: ‘Na snimanju filma primila sam strašnu vijest...‘

Glumica je otvoreno progovorila o tome što je sve učinila kako bi postala majkom. Čak je i drastično smršavljela, no njezini pokušaji da dobije dijete godinama nisu bili uspješni.

Nema sumnje da će ovu godinu australska glumica Rebel Wilson posebno pamtiti. U lipnju je otkrila da je pronašla svoju "Disneyevu princezu", životnu partnericu Ramonu Agrumu, a prije nekoliko postala je mama djevojčice Royce Lillian koju joj je rodila surogat majka. No njezin put do djeteta nije bio nimalo lagan. Nedavno je za magazin People progovorila o svom IVF iskustvu koje nije teklo po planu.

image

Glumica i Ramona Agruma nedavno su objavile zaruke

SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Tijekom snimanja filma ‘The Almond and the Seahorse‘ primila sam strašnu vijest da sve moje jajne stanice koje sam zamrznula nisu preživjele odmrzavanje. Dakle, do tada sam zbog želje za majčinstvom izgubila drastično na težini, prošla kroz tri operacije i ostala bez održivih embrija. To je za mene bilo poražavajuće."

Još 2020. Rebel Wilson otkrila je da bi željela postati majka, a liječnik joj je preporučio da bi bilo dobro da smršavi.

"Ostala sam zatečena i pomislila - ‘O, Bože, kako je ovaj tip bezobrazan‘. No bio je u pravu. Imala sam previše kilograma i počela sam razmišljati o potrebama budućeg djeteta koje su me stvarno inspirirale da budem zdravija", kazala je Wilson i otkrila da ima policistične jajnike zbog čega nije mogla zatrudnjeti prirodnim putem.

image

Zbog želje za majčinstvom Rebel Wilson smršavila je 35 kilograma

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Samo znam da još uvijek imam jajašca, tako da šansa postoji i još uvijek želim pokušati. Ali to je pravi emocionalni tobogan, gdje mislite da možete uspjeti, a onda ne ispadne tako", rekla je Wilson.

"Imati obitelj bilo bi sjajno. Nažalost, ne znam što će se dogoditi, ali pokušavam zadnjih nekoliko godina. Jednostavno, suosjećam sa svima koji to prolaze", rekla je prije nego je svijet doznao da je dobila kćerkicu.

Ipak, nakon prvih neuspješnih pokušaja s vađenjem jajnih stanica, nije se predala. I na kraju je svoju želju da ima obitelj i ostvarila.

Linker
18. travanj 2024 18:03